Seminar: It der understøtter forretningen

20. august 2014

CIE

Progressive inviterer til gratis seminar, hvor vi sætter fokus på hvordan it kan understøtte forretningen og de nye krav, der stilles til den digitale arbejdsplads. Vi serverer morgenmad fra 8.30 og du tilmelder dig ved at sende en mail til bcr@progressive.dk

Seminar: It der understøtter forretningen

De teknologiske muligheder har udviklet sig enormt de seneste år, og enhver virksomhed bør spørge sig selv, om potentialet i informationsteknologien udnyttes til fulde ...

Gør som mange andre virksomheder har gjort sammen med Progressive og Microsoft. Udnyt mulighederne i en moderne kontorplatform og få dermed øget din produktivitet mærkbart!

På dette seminar forsøger vi at trække både produktivitets- og teknologi-snakken ned på jorden og gøre den helt konkret. Vi demonstrerer i praksis med udgangspunkt i Microsoft Office 365, hvordan konkrete arbejdsgange for både kontormedarbejdere og mobile sælgere og konsulenter kan strømlines, så tidsforbruget til administration mindskes markant.

Det kan blive dit afsæt til en ny og smartere måde at håndtere de støt stigende mængder af informationer i din virksomhed.

Hvem?
Økonomi, salg, kommunikation og it

Hvor og Hvornår?

  • Progressive Herlev: 17. september 9-11