Følg med.
Vi fortæller dig det vigtigste

Udviklingen går stærkt inden for it. Der kommer hele tiden nye teknologier til, og der opstår nye muligheder. Vi hjælper dig med at bevare overblikket.

Kære WiFi: Hvordan har du det egentlig?

Vores WiFi Survey er en service, hvor vi skaber overblik over jeres netværks tilstand. Vi besøger jer og interviewer den/de IT-ansvarlige og eventuelt andre interessenter, som I tænker kan være relevante. Desuden anvender vi vores WiFi-analyseteknologi til at undersøge jeres trådløse netværk.

Efter besøget hos dig udarbejder vi en rapport, som giver en status på netværkets tilstand og giver en række forbedringsforslag.

Rapporten afdækker følgende områder:

 

1. Krav til trådløst netværk

Progressive kortlægger krav til dækning, understøttelse og signalstyrke, som i forhold til analysen bruges til at validere, om placeringen af access points er optimal og bruges i forhold til kanalplan.

3. Optimal placering af access points

Vi vurderer placeringen af eksisterende access points i forhold til en evt. genplacering, og vi vurderer behovet for yderligere access points.

5. Lokalisering af access points

Jeres access points lokaliseres, og vi får skabt et overblik over protokolanvendelse, kanalnumre og SSID’er samt den fysiske placering.