IT-infrastruktur med nemhed, sikkerhed og tilgængelighed

 

Med en skræddersyet IT-løsning hos Progressive, hvor IT-infrastruktur og drift er tilpasset præcist jeres forretning, slipper I for at bruge tid på IT.

Hybrid IT-infrastruktur med plads til cloud-udvidelse

SSG er en førende virksomhed inden for skade-, industri- og ejendomsservice. De har valgt en hybrid IT-infrastruktur, (IaaS – Infrastructure as a Service), hvor de har mulighed for skrue hurtigt op og ned for kapaciteten, når og hvis der opstår behov for det. Dette kan f.eks. være en fordel i forbindelse med projekter og ferier, hvor der måske er mere eller mindre aktivitet. Med IaaS slipper SSG bl.a. for at vedligeholde og opgradere deres software og hardware, og de skal heller ikke lokalisere eventuelle fejl på deres udstyr. Det står Progressive for.

Deres hybride infrastruktur består af en række virtuelle servere samt cloudbaserede løsninger. Infrastrukturen er parat til at blive mere cloudbaseret i takt med at teknologi og eksisterende applikationer udskiftes. Den øvrige IT-infrastruktur er flyttet til Progressives datacenter, hvilket bl.a. har givet en løsning med stor skalérbarhed.

Høj datasikkerhed er sikret

Progressive har sikret en høj datasikkerhed med følgende løsninger:

  • To-faktorvalidering til VPN-opkobling
    –  Når medarbejdere arbejder hjemmefra eller via andre remote arbejdspladser, har de en VPN-adgang med to-faktorvalidering til mobilen for ekstra sikkerhed og beskyttelse mod hacking.
  • Kryptering af mails
    –  Som en del af IT-sikkerheden har SSG mulighed for at kryptere mails. Progressive har konfigureret deres mail-setup i Office 365, så medarbejdere nemt kan kryptere og afsende mails og derved tilføje en ekstra sikkerhed til sårbart indhold.

Nem og sikker IT-drift

Ved at outsource driften af infrastrukturen til Progressive betaler SSG nøjagtigt for de ressourcer, som de har behov for. Samtidig har de opnået en høj oppetid gennem redundans, høj sikkerhed, 24/7 overvågning m.m. i Progressives datacenter. Progressive tager sig således af ansvaret for sikkerhed, tilgængelighed og performance. Med en fast månedlig betaling for drift af IT, er det forholdsvis enkelt for SSG at budgettere de årlige IT-udgifter. Der kommer ikke nye investeringer på banen, de skal vurdere, implementere og evaluere. Den hostede løsning giver SSG tid og kræfter til at fokusere på deres kerneforretning frem for på IT.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i en hybrid it-infrastruktur, kontakt os for at høre nærmere.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge