100 pct. outsourcing gør hverdagen vanvittig effektiv

Medema-Gruppen har ikke haft servere i eget hus siden 2003. Strategien for den norske virksomhed, der producerer og sælger hjælpemidler til ældre og mennesker med nedsat funktionsevne, tager afsæt i at skabe et så effektivt arbejdsmiljø som muligt. It-infrastrukturen fungerer optimalt, it-rådgivningen skaber værdi, og omkostningerne er lave.

 

Da Medema-Gruppen valgte outsourcingvejen for al hardware og software tilbage i 2003, var virksomheden blandt pionererne. Fokus var dengang som nu på høj it-stabilitet til færre omkostninger, og it-outsourcing viste sig hurtigt at være både smartere og billigere end at have egne medarbejdere ansat.

 

Medema ønskede at finde en ny samarbejdspartner, der kunne håndtere al it-drift, telefoni, omstilling, sikkerhed og backup på tværs af Norge, Sverige og Danmark. Til en mere konkurrencedygtig pris og på et niveau, som ville frigive mere tid og flere ressourcer hos Medema.

 

”Vi er meget stabile i arbejdsmængde og it-behov, og vi kræver ikke et komplekst setup. Men det, der skaber ekstra værdi for os, er at have en tæt relation til en it-partner, som både kan optimere vores it-drift og rådgive os om mulige fremtidsscenarier. En partner, som med en samlet outsourcingaftale kan give os tryghed for, at alt fungerer, og en partner, der er virkelig god at samarbejde med,” siger Johanna Nilsson, indkøbs- og it-ansvarlig, Medema-Gruppen AS.

 

Tryghed og overskud

Progressive, der i forvejen var hardwareleverandør til Medema-Gruppen, blev valgt som leverandør. Ikke alene var prisen konkurrencedygtig. Den hybride it-infrastrukturløsning kunne levere det mest fleksible setup med applikationer i skyen og lokalt i Progressives datacenter.

 

”I Medema-Gruppen har vi et stort ønske om at arbejde så effektivt som overhovedet muligt. Og med Progressive på sidelinjen opnår vi en vanvittig effektiv hverdag. Mens den daglige drift af servere og software bare fungerer, har vi spændende diskussioner om strategi og hvilke applikationer, vi skal overveje i fremtiden. Det giver os både tryghed og overskud at outsource al it til Progressive,” siger Johanna Nilsson og fortsætter:

 

”Det giver rigtig god mening for vores forretning at være i tæt partnerskab med dygtige mennesker, som vi ikke behøver at ansætte. Og Progressive er virkelig gode at samarbejde med. Vi klarer møderne via Skype og mærker ikke den geografiske distance mellem Progressive i København og os i Oslo,” siger Johanna Nilsson.

 

Ved at outsource driften af infrastrukturen til Progressive betaler Medema-Gruppen udelukkende for de ressourcer, de har behov for. Oppetid, sikkerhed, overvågning og skalering varetager Progressive, og med en fast månedlig betaling for it-drift er det nemt for Medema-Gruppen at budgettere de årlige it-udgifter.

 

FAKTA

I en full-managed løsning har Progressive ansvar for:

  • En hybrid it-infrastruktur for ca. 100 brugere
  • Telefoni og Skype for business
  • Telefonomstilling for alle tre lande (Norge, Sverige og Danmark)
  • Office 365
  • Sikkerhed
  • Backup

FAKTA

Om Medema-Gruppen AS

Norske Medema-Gruppen AS producerer og forhandler kvalitetshjælpemidler og tjenester til sundhedssektoren, ældre og mennesker med nedsat funktionsevne. Medema-Gruppens selskaber har solid skandinavisk forankring og er særligt kendt for sine el-kørestole og mini-crossere, som produceres i Danmark. Hovedkontoret ligger i Oslo, Norge, og fabrikken i Herning, Danmark. Medema-Gruppen har ca. 100 medarbejdere.

 

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge