Hurtig opdatering af IT-systemer hos Struer Forsyning

 

Når det er tid til at få opgraderet eller udskiftet IT-systemer og -produkter tøver mange virksomheder, da de ofte er usikre på, om det vil blive en lang og besværlig proces. Men Struer Forsyning var ikke i tvivl om, hvem der kunne levere varen hurtigt og gnidningsfrit.

Ekspertrådgivning om it-produkter

Struer Forsyning har allerede en IT-driftsaftale med Progressive. ”Vi kontaktede Progressive for ekspertrådgivning i forbindelse med, at vi skulle overgå til et nyt økonomisystem”, udtaler Torben Poulsen, regnskabschef hos Struer Forsyning. Han fortsætter ”Med deres sædvanlige øje for sikkerhed og stabil drift rådgav de os derfor til anskaffelse af en ny applikationsserver”.

For at Struer Forsyning kunne benytte det nye økonomisystem, rådgav Progressive dem også til bl.a. at få opgraderet deres pc’ere med Win10 og med et antivirusprogram.

Hurtig levering

Struer Forsyning bestilte Progressive til at opgradere visse af deres pc’ere og til at udskifte nogle andre. Progressive klargjorde applikationsserveren og alle pc’ere med diverse applikationer og overførte al relevant data.

”Alt blev leveret indenfor estimeret tid. Det betød, at vores medarbejdere hurtigt kunne komme i gang med at bruge det nye økonomisystem og fortsætte med at yde den gode service til vores mange kunder”, slutter Torben Poulsen.

Struer Forsyning er et komplet forsyningsselskab, som leverer el, vand og varme, og de håndterer spildevandet for alle forbrugere i deres område.

Ønsker du også IT-ekspertrådgivning?

Kontakt Progressive på 3525 5070 eller info@progressive.dk for at høre om dine muligheder for en opgradering af jeres IT-systemer eller en driftaftale.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge