Oppetid og tilgængelighed er afgørende for Sinnerup

Sinnerup har leveret livsstil, design og kvalitet gennem næsten 50 år og har i dag 11 butikker i Danmark samt 2 butikker i Tyskland, hvor kunderne præsenteres for det ypperste indenfor livsstil og boligindretning. Siden 2011 har Sinnerup brugt Progressive som IT driftspartner.

 

Webshop og butikker

Hos Sinnerup fokuserer de på at sælge og levere kvalitetsprodukter og løbende inspirere deres kunder fremfor at drive IT systemer. Denne opgave tager Progressive sig af, og da IT platformen både servicerer butikkerne og en døgnåben webshop, er det afgørende for Sinnerup med:

  • Høj oppetid og tilgængelighed 24 timer i døgnet
  • Sikker og stabil drift
  • Hurtig og fleksibel service
  • Skalerbare og agile løsninger

Drift, innovation og optimering

Progressive har gennem årene fungeret som sparringspartner til Sinnerup for at sikre den mest optimale IT-infrastruktur. I starten leverede Progressive on-premise drift af systemerne, som senere hen blev flyttet ind i Progressives datacenter. I dag er Progressive med til at rådgive Sinnerup om diverse cloud services herunder Office 365 og hvordan man udnytter de seneste features herunder Teams.

 

Flemming Nielsen, Regnskabschef hos Sinnerup, udtaler: ”Vi er meget glade for samarbejdet med Progressive og godt tilfredse med den service og support de leverer. Vi har gennem årene udviklet forretningen, og Progressive har altid været gode til at rådgive omkring hvordan vores IT skal køre.”

 

IT-support 24 timer i døgnet

Ved tekniske problemer kan de ansatte hos Sinnerup henvende sig til Progressives helpdesk, der er døgnbemandet med teknisk personale. Udover support til brugerne håndterer Progressives helpdesk diverse alarmer fra IT-systemerne, og det sker 24/7. Det betyder, at hvis der skulle ske et udfald i løbet af natten, kan Progressives tekniske support løse problemerne, hvilket er med til at sikre høj oppetid hos Sinnerup.

 

Stort udbytte af samarbejdet

Det har ikke været nødvendigt for Sinnerup at tænke på drift af systemerne siden samarbejdets start, for det har Progressive ansvaret for til en fast månedlig pris. Samtidig er det nemt at udvide med ekstra servere og ressourcer, da Sinnerup har en fleksibel model hos Progressive.

”Progressive giver os mulighed for at fokusere på vores forretning fremfor IT drift, og vi føler vi har en god og lokal samarbejdspartner, der forstår vores behov,” afslutter Flemming Nielsen

 

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med IT drift – info@progressive.dk, tlf. 3525 5070.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge