BELFOR

BELFOR har fået en IT-løsning hos Progressive, hvor IT-infrastruktur og drift er tilpasset præcist til deres forretning. Det har frigivet tid til at de har mulighed for at fokusere på opgaver der giver større værdi for dem.

Hybrid IT-infrastruktur med plads til cloud-udvidelse

BELFOR er en førende virksomhed inden for skade-, industri- og ejendomsservice. De har valgt en hybrid IT-infrastruktur-løsning - Infrastructure as a Service - hos Progressve.

"Vi har en fået en meget fleksibel løsning, hvor vi har mulighed for skrue hurtigt op og ned for kapaciteten, når og hvis der opstår behov for det. Det er for eksempel en fordel for os i forbindelse med projekter og ferier, hvor der kan være mere eller mindre aktivitet", siger Michael Thim, Group IT Director i BELFOR.

Med IaaS slipper BELFOR blandt andet for at vedligeholde og opgradere deres software og hardware, og de skal heller ikke lokalisere eventuelle fejl på deres udstyr. Det står Progressive for.

Deres hybride infrastruktur består af en række virtuelle servere samt cloudbaserede løsninger. Infrastrukturen er parat til at blive mere cloudbaseret i takt med at teknologi og eksisterende applikationer udskiftes. Den øvrige IT-infrastruktur er flyttet til Progressives datacenter, hvilket bl.a. har givet en løsning med stor skalérbarhed og sikkerhed.

Fordele

  • Høj grad af oppetid
  • Mulighed for at skalere løsningen efter behov 
  • Høj grad af datasikkerhed med to-faktorvalidering og kryptering af mails
  • Betaling af ressourcer efter behov
  • 24/7 overvågning
  • Gennemskuelighed i forhold til omkostninger

Fakta

"Vi har en fået en meget fleksibel løsning, hvor vi har mulighed for skrue hurtigt op og ned for kapaciteten, når og hvis der opstår behov for det. Det er for eksempel en fordel for os i forbindelse med projekter og ferier, hvor der kan være mere eller mindre aktivitet."

- Michael Thim, Group IT Director, BELFOR

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at IT ikke er et problem, men et værktøj, der giver muligheder. Må vi hjælpe dig?

Hans Christian Eriksen
CSO
Tlf. +45 3525 5055
hce@progressive.dk