Fagenes Bofællesskab

Fagenes Bofællesskab (FAB) har en IT-løsning baseret på Selektiv Outsourcing – skræddersyet IT-drift med fuld fleksibilitet.

Selektiv Outsourcing giver den optimale arbejdsfordeling

For at bevare kontrollen har FAB lavet en aftale med Progressive om Selektiv Outsourcing. Det betyder, at FAB løser de opgaver in-house, som de kan og vil prioritere, og så klarer Progressive de øvrige driftsopgaver.

FAB har cloud-servere stående i Progressives datacenter, og netværk, sikkerhed og forskellige Microsoft-services er ligeledes opgaver, som Progressives eksperter tager sig af.

“Vi står for al den drift, vi selv kan klare, og så har vi en aftale om, at vi altid kan trække på Progressive, hvis vi har brug for det. Det er yderst fleksibelt,” siger Mads Hendrichsen.

Bekymringer ud i lyset – åben snak har givet tryghed

“Jeg var oprigtigt bekymret for, om vi nu ville kunne stå for IT-driften selv. De bekymringer tog vi en åben snak om, og vi fik lovning på, at Progressive altid vil træde til, hvis det viser sig, at der opstår et problem. Og det løfte har de holdt,” fortæller Mads Hendrichsen.

God kemi og service-kultur overgår alle tidligere oplevelser med IT-leverandører

Da aftalten mellem FAB og Progressive blev indgået, handlede det ifølge Mads Hendrichsen om et sammenfald af en række væsentlige faktorer.

“Vi valgte Progressive på grund af kombinationen mellem det rigtige pitch, den rigtige pris og en god kemi mellem deres og vores folk. Netop kemien er enormt vigtig i hverdagen, og vi oplever en IT-partner, der er yderst fleksibel og har en udpræget servicekultur, som overgår alt, hvad jeg tidligere har oplevet. De vinder på alle de områder, som man ikke kan skrive sig ud af i en kontrakt,” siger Mads Hendrichsen.

Fordele

  • Frihed til selv at vælge, hvilke IT-opgaver, der skal klares internt i huset, og hvilke, der skal sendes videre til IT-partneren.
  • Fuld kontrol over egne IT-systemer.
  • Mulighed for at trække på Progressives eksperter, når behovet opstår.

Fakta

"Vi står for al den drift, vi selv kan klare, og så har vi en aftale om, at vi altid kan trække på Progressive, hvis vi har brug for det. Det er yderst fleksibelt."

- Mads Hendrichsen, Systemadministrator i FAB

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at IT ikke er et problem, men et værktøj, der giver muligheder. Må vi hjælpe dig?

Hans Christian Eriksen
CSO
Tlf. +45 3525 5055
hce@progressive.dk