GAFFA

Når brugerne besøger GAFFAs nye hjemmeside, er det den gode oplevelse der er i fokus. Fra første historie til sidste klik på hjemmesiden, skal nyheder, anmeldelser, baggrundshistorier og billeder, leveres højeste kvalitet og lynhurtigt.

Knivskarpt fokus på brugeroplevelsen og sikkerheden ved ny hjemmeside

For GAFFA er det essentielt at sikre de gode brugeroplevelser på deres hjemmeside. Derfor har de indgået et samarbejde med Progressive om driften af hjemmesiden for at sikre hurtige sideloads og høj sikkerhed for brugernes data.

Det er vigtigt, at uanset hvor populær en artikel er, og om den er placeret tilgængeligt for alle, eller ligger som en artikel kun for abonnenter, så må de besøgende ikke skulle vente for at få deres informationer.

GAFFA.dk oplever nogle gange store spidsbelastninger, ikke mindst når meget populære kunstneres koncerter eller album bliver anmeldt. Sådanne pludselige belastninger kan bringe et site i knæ, men vi har sikret, at den løsning GAFFA.dk hviler på kan autoskalere, så der altid er masser af kapacitet til rådighed.

Sikkerheden er i top

Da den nye version af GAFFA.dk blev lanceret, kom der samtidig et område som kun abonnementer kan tilgå, og det betyder at personfølsomme informationer bliver opbevaret hos GAFFA.dk. Dermed blev sikkerhed et væsentligt punkt i den daglige drift.

Progressive står som databehandlere i forhold til EU's persondataforordning, GDPR, og vi er ansvarlige for al kommunikation, hvis det utænkelige skulle ske – at data blive kompromitteret fra GAFFA.dk. Derfor har vi en klar proces på plads, en beredskabsplan, så vi ved præcist, hvordan vi håndterer sådan en situation, skulle den opstå.

Men uanset om det handler om drift eller sikkerhed, så er det af yderste vigtighed, at GAFFAs daglige besøgende, ikke mærker noget. De skal være trygge når de besøger GAFFA.dk, og de må aldrig vente på levering af historier.

”Vi er meget glade for samarbejdet med Progressive. De sikrer dagligt at vores websites i DK, SE og NO kører optimalt, uanset hvor mange besøgende vi har. Vores websites er vores primære indtægtskilde og vores livsnerve og det SKAL bare køre helt sikkert og det sikrer Progressive. De sikrer at der er styr på vores brugeres data, hvilket er utrolig vigtigt for os,” siger Kristian Lautrup-Nielsen, Direktør hos GAFFA.

Fordele

  • Skalerbar cloud løsning, som kan tilpasses load på Gaffas websites
  • Optimering af omkostninger ved at udnytte cloud features bedst muligt

Fakta

"Vores websites er vores primære indtægtskilde og vores livsnerve og det SKAL bare køre helt sikkert og det sikrer Progressive. De sikrer, at der er styr på vores brugeres data, hvilket er utrolig vigtigt for os."

- Kristian Lautrup Nielsen, Direktør i GAFFA

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at IT ikke er et problem, men et værktøj, der giver muligheder. Må vi hjælpe dig?

Hans Christian Eriksen
CSO
Tlf. +45 3525 5055
hce@progressive.dk