Implement Consulting Group

Hurtig adgang til alle applikationer – når som helst og hvor som helst. Det er hvad Implement Consulting Group har behov for. Konsulentvirksomheden har derfor det seneste år arbejdet med en Hybrid Cloud-strategi og i tæt samarbejde med Progressive opnået øget fleksibilitet, performance og en driftsbesparelse på 50 %.

Udfordringer med hastighed og fleksibilitet

Den store konsulentvirksomhed, som har kontorer i Nordeuropa og kunder i hele verden, har løbende revideret sin cloud-first-strategi og valgt en hybrid cloudløsning for at opnå den bedst mulige udnyttelse af servere og services. Undervejs har Implement testet, om ERP-systemet kunne drives fra Microsofts Azure, men latency og performance har vist, at ikke alle applikationer kan drives fra cloud.

”Vores eksisterende ERP-system, som vi testede i skyen, mistede hastighed og fleksibilitet. Det var uholdbart. Samtidig havde vi fuld fokus på at efterleve compliancekravene i GDPR, og vi havde behov for en IT-partner, som kunne simplificere vores infrastruktur endnu mere og samtidig tilbyde højere sikkerhed omkring serverne,” siger CIO i Implement Consulting Group.

Progressive Managed Services

Implement har valgt at drive ERP-systemet fra Progressives datacenter, Progressive Cloud. Progressive har udformet en managed services-model for Implements infrastruktur, som skruer lidt ned for public cloud og lidt op for cloud-ydelserne i Progressives datacenter.

Det centrale i løsningen er, at Progressive håndterer al serverdrift, både i Progressive Cloud og i Microsoft Azure, i en samlet managed services-løsning.

”Progressive skiller sig ud på markedet. De er fremsynede og har fokus på, at hver enkelt applikation skal performe bedst muligt, og at infrastrukturen tilpasses derefter. Progressive har ikke alene trimmet vores setup. De har også skabt en samlet platform, som udnytter kapaciteten bedst muligt og ikke skelner mellem det, der står i deres datacenter og i skyen hos Microsoft.”

Fordele

  • Øget fleksibilitet og performance
  • 50% økonomisk besparelse på IT-drift
  • Gennemskuelig prissætning 
  • Sikkerhed i datacentret og GDPR compliance
  • Proaktiv rådgivning i forhold til løbende optimering af infrastrukturen og nye muligheder for cloud-service
  • En samlet drifts- og serviceaftale i Private- og Public Cloud

Fakta

"Det er en stor bonus, at vi har fået frigivet flere ressourcer til at finansiere udvikling af nye services og apps. Men derudover oplever vi også, at vi nu kun betaler for det, vi bruger. Prissætningen er meget gennemskuelig, og her er ingen skjulte omkostninger. Vi føler os som en vigtig kunde hos Progressive, og de er en værdsat og troværdig IT-partner for os."

- CIO, Implement Consulting Group

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at IT ikke er et problem, men et værktøj, der giver muligheder. Må vi hjælpe dig?

Hans Christian Eriksen
CSO
Tlf. +45 3525 5055
hce@progressive.dk