JGH Group

Handelshuset JGH Group har samlet al kommunikation i Teams. Overgangen var ligetil, og medarbejderne oplever et intuitivt system, som slet og ret bare virker. 

Microsoft Teams gør kommunikationen og hverdagen nemmere 

Med 25 medarbejdere placeret på tre kontinenter er effektive kommunikationslinjer afgørende for JGH Group. 

Med overgangen til Teams fik de samlet al kommunikation ét sted, inklusive telefonien, som hviler på Uni-tels unikke integration til Microsofts populære platform. 

”Teams har udviklet sig til at blive et omdrejningspunkt for al vores kommunikationen. Du har chat, telefoner, kalender og filer i ét system, så det er rigtig smart”, fortæller CFO, Tomas Dyrbye. 

Intuitivt og effektivt

Integrationen af chat, telefoner, kalender og filer i ét system er fikst og intuitivt, og det gavner i høj grad effektiviteten i måden som folk samarbejder på.

”Der er nogle intuitive fordele ved det. Det er f.eks. meget hurtigt at klikke ind og deltage på et møde, og det er nemt at dele filer. Jeg er sikker på, at det er med til at forbedre vores effektivitet”, siger Tomas Dyrbye.

Besparelser på telefoni

”Vi ringer via Teams mellem kontorerne nu, og det har givet en besparelse på telefonregningen, fordi der er mindre airtime”, siger Tomas Dyrbye.

Økonomi var en del af overvejelserne, da beslutningen om at skifte til Microsoft Teams blev taget, og det har da også vist sig at det har bragt besparelser med sig.

 

Fordele

  • Al kommunikation er blevet samlet et sted i et system
  • Frihed til medarbejderne, der har mulighed for at arbejde fra hvilken som helst lokation 
  • Højere grad af effektivitet og bedre mulighed for samarbejde på tværs af afdelinger
  • Besparelser på telefonregningen

Fakta

"Teams har udviklet sig til at blive et omdrejningspunkt for al vores kommunikationen. Du har chat, telefoner, kalender og filer i ét system, så det er rigtig smart."

 -Tomas Dyrbye, CFO, JGH Group

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at IT ikke er et problem, men et værktøj, der giver muligheder. Må vi hjælpe dig?

Hans Christian Eriksen
CSO
Tlf. +45 3525 5055
hce@progressive.dk