KABOOKI

I 2007 blev KABOOKI kunde hos Progressive. I mange år bestod samarbejdet primært af on-prem serverdrift, support, og konsulentydelser. Men i takt med at kompleksiteten og behovet for øget sikkerhed i IT-setuppet voksede, udviklede samarbejdet sig i 2020 til fuld outsourcing og drift. 

Fra on-prem til fuld outsourcing: Langvarig relation er altafgørende for det gode samarbejde

I processen med at tage skridtet fra on-prem til outsourcing var KABOOKI i dialog med andre mulige leverandører, men den langvarige og tætte relation til Progressive blev afgørende.

"Den langvarige relation og de dygtige konsulenter hos Progressive er den væsentligste årsag til at vi ikke har skiftet partner i alle disse år. De kender vores firma og vores DNA, og ved hvilke ønsker og krav vi har til sikkerhed, overvågning, backup, tilgængelighed, oppetid osv.  Vi er helt trygge og har altid hjælp ”lige ved hånden” hvis det brænder på", siger Malene Sig Overgaard, og fortsætter:

 "Da jeg varetager alle IT-relaterede opgaver her i KABOOKI, anser jeg også de konsulenter og kontakter jeg har i Progressive som en slags kollegaer i KABOOKIs IT-afdeling. Det er en helt unik samarbejdsform vi har." 

Sikkerhed fylder mere og mere 

Ligesom for mange andre virksomheder spiller IT-sikkerhed en stor rolle for KABOOKI, og den rolle har kun vokset sig større de seneste år. Derfor har KABOOKI behov for en partner, der sikrer fremdrift i udviklingen og en sikkerhedsløsning, der følger trop.  

"Vi og vores samarbejdspartnere stiller enormt store krav til sikring af data, dokumentation, adgangsstyring, genskabelse og backup af data. Derfor har sikkerhed vokset sig større og større på agendaen", siger Malene Sig Overgaard.
  
En af de sikkerhedsløsninger KABOOKI har implementeret som en del af sikkerhedsoprustningen er: Baseline Security. Baseline Security er et rammeværktøj inden for IT-sikkerhed som sikrer en optimal udnyttelse af allerede eksisterende produkter og services i Microsoft 365 sikkerhedssuite. 

"Uden dette rammeværktøj og uden hjælp fra dygtige konsulenter vurderer jeg at en implementering og udvikling af så mange sikkerhedsforanstaltninger er en helt igennem umulig opgave for virksomheder, som ikke selv har en større IT-afdeling.  Vi føler, at vi, med Baseline security og Progressive, får værdifuld hjælp til fremdrift på sikkerhedsområdet, så vi ikke risikere at læne os tilbage og bare hvile i troen på at vores løsninger er up-to-date", fortæller Malene Sig Overgaard. 

Paletten af ekspertviden er blevet større

Udover det daglige samarbejde med Progressive, har KABOOKI også flere gange oplevet den styrke det er, at Progressive er blevet en del af ITM8 koncernen.  
 
"Vi mærker det tværgående samarbejde og mulighed for at gavne af løsninger som er opfundet på tværs af koncernen. Derudover giver det mulighed for at Progressive kan parre os med søsterselskaber som har specialistviden indenfor specifikke områder", afslutter Malene Sig Overgaard. 

Fordele

  • Fuld outsourcing: øget effektivitet og stabilitet
  • Ekspertviden tilgængelig, når behovet opstår
  • Mulighed for konstant at følge med udviklingen
  • Øget sikkerhed med bl.a. Baseline Security

Fakta

"Da jeg varetager alle IT-relaterede opgaver her i KABOOKI, anser jeg også de konsulenter og kontakter jeg har i Progressive som en slags kollegaer i KABOOKIs IT-afdeling. Det er en helt unik samarbejdsform vi har"

- Malene Sig Overgaard, IT Manager i KABOOKI

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at IT ikke er et problem, men et værktøj, der giver muligheder. Må vi hjælpe dig?

Hans Christian Eriksen
CSO
Tlf. +45 3525 5055
hce@progressive.dk