M.J. Eriksson

M.J. Eriksson A/S er som en af de førende entreprenørvirksomheder med til at udvikle og udbygge Danmark gennem anlægsopgaver inden for klimatilpasning, infrastruktur, energi og forsyning, miljø og kloakering samt byggeri og renovering. Det stiller krav til fleksible samarbejdspartnere og derfor ar de valgt Progressive som IT-driftspartner.

IT skal virke på byggepladserne

Progressive og hjælper M.J. Eriksson med at holde IT hos mandskabet kørende – både på byggepladserne og på kontorerne.

Løbende rådgivning

Gennem årene har Progressive fungeret som sparringspartner til M.J. Eriksson for at sikre den mest optimale IT-infrastruktur.

”Hos Progressive får vi en god og ærlig service. Vi ønsker ikke at beskæftige os med IT-drift og kender ikke til alle de nye muligheder, så vi er glade for samarbejdet med Progressive – de står altid klar med hjælp og rådgivning, udtaler Martin Eriksson, Projektleder hos M.J. Eriksson.

IT-support til brugerne

Ved tekniske problemer kan de ansatte hos M.J.Eriksson henvende sig til Progressives Service Desk, der er døgnbemandet med teknisk personale. Udover support til brugerne håndterer Progressives Service Desk diverse alarmer fra IT-systemerne, og det sker 24/7. Det betyder, at hvis der skulle ske et udfald i løbet af natten, kan Progressives tekniske support løse problemerne, så systemerne kører, når de ansatte hos M.J. Eriksson møder ind om morgenen.

Sikkerhed og fleksibilitet

Hverken servere i datacenteret eller bærbare PC’ere til de ansatte skal M.J. Eriksson bekymre sig om, da det er en del af løsningen fra Progressive. Det er nemt og hurtigt at få en ny bærbar PC med alle de rigtige programmer og indstillinger og det rette niveau af sikkerhed. Det er afgørende for M.J. Eriksson, da de har en masse forskellige lokationer og byggepladser, som løbende varierer og ændrer sig.

Fordele

  • IT-support 24/7
  • Sikker og stabil drift af IT systemerne i Progressive datacenter
  • Sparring og rådgiving for at sikre en optimal IT-infrastruktur
  • Fleksibel og skalerbar løsning som hurtigt kan ændres når behovet opstår

 

Fakta

"Hos Progressive får vi den fleksibilitet, som vi har brug for. Progressive er nemme at komme i kontakt med, servicemindede og leverer til tiden, hvilket er vigtigt for os i en hektisk og travl hverdag."

- Martin Eriksson, Projektleder,  M.J. Eriksson

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at IT ikke er et problem, men et værktøj, der giver muligheder. Må vi hjælpe dig?

Hans Christian Eriksen
CSO
Tlf. +45 3525 5055
hce@progressive.dk