Medema-Gruppen

Medema-gruppen producerer og sælger hjælpemidler til ældre og mennesker med nedsat funktionsevne. De ønsker at skabe det bedste og mest effektive arbejdsmiljø som muligt. Derfor har de valgt at outsource hele deres IT-infrastruktur. 

100 pct. outsourcing gør hverdagen vanvittig effektiv

Da Medema-Gruppen valgte IT-outsourcing for al hardware og software tilbage i 2003, var virksomheden blandt pionererne. Fokus var dengang som nu på høj it-stabilitet til færre omkostninger, og it-outsourcing viste sig hurtigt at være både smartere og billigere end at have egne medarbejdere ansat.

Medema ønskede at finde en ny samarbejdspartner, der kunne håndtere al it-drift, telefoni, omstilling, sikkerhed og backup på tværs af Norge, Sverige og Danmark. Til en mere konkurrencedygtig pris og på et niveau, som ville frigive mere tid og flere ressourcer hos Medema.

Tæt partnerskab giver tryghed

Progressive, der i forvejen var hardwareleverandør til Medema-Gruppen, blev valgt som leverandør. Ikke alene var prisen konkurrencedygtig. Den hybride it-infrastruktur kunne levere det mest fleksible setup med applikationer i skyen og lokalt i Progressives datacenter.

”I Medema-Gruppen har vi et stort ønske om at arbejde så effektivt som overhovedet muligt. Og med Progressive på sidelinjen opnår vi en vanvittig effektiv hverdag. Mens den daglige drift af servere og software bare fungerer, har vi spændende diskussioner om strategi og hvilke applikationer, vi skal overveje i fremtiden. Det giver os både tryghed og overskud at outsource al it til Progressive,” siger Johanne Nilsson, Indkøbs- og IT-ansvarlig, Medema-Gruppen

Fast månedlig betaling

Ved at outsource driften af infrastrukturen til Progressive betaler Medema-Gruppen udelukkende for de ressourcer, de har behov for. Oppetid, sikkerhed, overvågning og skalering varetager Progressive, og med en fast månedlig betaling for it-drift er det nemt for Medema-Gruppen at budgettere de årlige it-udgifter.

 

Fordele

  • 100 % Outsourcing
  • Fleksibelt og hybrid setup med applikationer i skyen og infrastrukturen lokalt i Progressives datacenter
  • Besparelser med en fast månedlig omkostning
  • Løbende rådgivning omkring optimering at IT-setup
  • Mere effektiv hverdag for medarbejderne

Fakta

"Det giver rigtig god mening for vores forretning at være i tæt partnerskab med dygtige mennesker, som vi ikke behøver at ansætte. Og Progressive er virkelig gode at samarbejde med. Vi klarer møderne via Teams og mærker ikke den geografiske distance mellem Progressive i København og os i Oslo."

 -Johanne Nilsson, Indkøbs- og IT-ansvarlig, Medema-Gruppen

Vi hjælper virksomheder med at sikre, at IT ikke er et problem, men et værktøj, der giver muligheder. Må vi hjælpe dig?

Hans Christian Eriksen
CSO
Tlf. +45 3525 5055
hce@progressive.dk