Cisco UCS-X giver muligheder udover det sædvanlige

 

Med Cisco UCS-X som fundamentet i vores datacenter, får du muligheder du ikke kan få hos andre leverandører.

Vi kan sammensætte cloud-løsninger der giver fordele som du ikke ville kunne købe andre steder – heller ikke i Public Cloud som f.eks. Azure og AWS. Vi har en datacenterstrategi der er bygget op omkring Enterprise IT-udstyr i stedet for mere gængse IT-løsninger. Det betyder, at du får fleksible løsninger med høj ydeevne, på IT-udstyr som normalt ville være uden for rækkevidde, og i konfigurationer som meget få leverandører kan tilbyde.

Med Cisco UCS-X har vi en ensartet hardware platform for hele datacenteret, som vi kan opdele i mindre bidder, så du får en løsning der er tilpasset 100% til dine behov.

 

Herudover sætter UCS-X platformens fleksibilitet og mange muligheder os i stand til at levere IT-løsninger til din virksomhed med ekstra høje sikkerhedskrav eller compliance-krav, f.eks. drift af systemer der lever op til kravene for banker, i de europæiske ”EBA gudelines”, og det der i Danmark hedder ”Outsourcingbekendtgørelsen”.

Cisco UCS-X og Intersight give os endvidere muligheder for at udføre lynhurtigt Disaster Recovery til nyt site eller samme site på andet hardware i tilfælde af hardware defekt. Fordi platformen er modulopbygget, understøtter den altid ny teknologi. Det betyder at Time-to-Market mindskes betydeligt.
Cisco UCS-X og hele infrastrukturen omkring er tæt integreret med netværket så det hele smelter sammen i en større helhed. På den måde opnår du meget høj performance på lille footprin

Vil du vide hvordan du opnår den mest effektive sammensætning af din cloud-løsning. Vi er der altid. 

Hans Christian Eriksen
CSO
Tlf. +45 3525 5055
hce@progressive.dk