Cloud

Progressive løfter jeres virksomhed op i skyen

Med en cloud-løsning for virksomheder slipper I for de tunge udgifter til drift og udvikling, som er forbundet med egne IT-løsninger. I får fleksibilitet, og I betaler kun for det, I bruger.

Cloud er et bredt begreb, som kan dække software, datacenter, platforme, services og devices. De mange cloud-løsninger kan gøre valget uoverskueligt og rejse en lang række vigtige spørgsmål.

  • Hvilke løsninger og services skal i skyen først?
  • Hvordan får vi medarbejderne til at bruge løsningerne?
  • Er vores data sikre?

Vi sikrer, at cloud giver mening for jer

Progressive har mange forskellige cloud-løsninger

Når I skal løftes op i skyen, er Progressive en erfaren og kompetent medspiller. Vi hjælper med at afdække, hvilke cloud-løsninger, der kan give effekt for jer, og hvornår det er bedre at satse på egne it-løsninger.

Med Progressive som jeres cloud-partner får I en af de få udvalgte partnere, som er en integreret del af Microsofts Azure platform. Derved bliver vi jeres nemme kontakt i fremtiden fremfor at I skal kontakte Microsoft.

Vi har igennem flere år hjulpet vores kunder til at opnå fordelene af cloud. Eksempelvis er Progressive driftsoperatør og sparringspartner for Danmarks Miljøportals løsning.

Danmarks Miljøportal får hostet alle sine systemer i cloud og har den til dato mest omfattende løsning på Azure-platformen. Lige som vi hjælper så forskellige kunder som Aarhus Kommune og Novo A/S med at få succes med cloud-løsninger.

Fem fordele ved cloud:

  • I betaler kun for det, I bruger og slipper for tunge omkostninger til udvikling og drift
  • I vælger de elementer, I har brug for og kan op- og nedjustere, hvis jeres behov ændrer sig
  • I slipper for at skulle håndtere egne IT-løsninger, så I kan bruge energien på jeres kunder og kerneforretning
  • Data er sikre i cloud. Sikkerhedsopdateringer sker automatisk og løbende, så I hele tiden er opdateret
  • Vores cloud-løsninger lever op til kravene i persondataforordningen og følger EUs lovkrav til datasikkerhed (GDPR-compliance)

Hvor skal jeres data ligge?

It-outsourcing i datacenter og eller i cloud

Der findes ikke én løsning, som passer til alle. Nogle virksomheder vil kunne få dækket deres behov gennem Microsofts Azure-platform til både lagring af data og applikationer.

Progressive har også en stærk og sikker løsning med vores eget datacenter til virksomheder, der har behov for at have en lokal partner at opbevare og sikre data.

Andre virksomheder har valgt en løsning, der bygger på en kombination af egne servere og cloud-løsninger.

For at sikre at overgangen til cloud foregår så gnidningsfrist som muligt, står Progressive klar til at hjælpe jer med hvilken løsning der passer bedst og sikre at overgangen til cloud foregår så gnidningsfrit som muligt.

Hvad er Cloud Readiness Assessment?

Går I med overvejelser om at komme i skyen? Vi hjælper jer på vej med en Cloud Readiness Assessment, hvor vi giver jer svar på, hvad der skal til for, at I helt eller delvis kan komme i skyen med jeres forretning på den mest optimale måde.

Vi følger jer – også efter I er kommet sikkert i skyen

Når I har gennemgået overgangen til en cloud-løsning, er der stadig ny udvikling, som I skal forholde jer til. Der er spørgsmål som rejser sig undervejs og der kan være nye projekter som skal i gang.

Progressive er med jer hele vejen. Gennem vores service-koncepter kan vi yde support og rådgivning, så I hele tiden har en stærk partner i ryggen, når I skal bruge det. Vi holder øje med jer og jeres løsninger i skyen.

Cloud

Jesper Sommer

Business Manager for cloud-løsninger

+45 35255098

Vores kunder siger

"Vi betaler nøjagtigt for de ressourcer vi har behov for. Samtidig har vi opnået en høj oppetid gennem redundans, høj sikkerhed, 24/7 overvågning m.m. i Progressives datacenter"

Jesper Sandholt

SSG

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge