Progressive datacenter i Danmark

IT drift – lokalt eller i skyen

Er du klar til skyen?

Overvejer du at lægge din virksomheds IT op i skyen? Er skyen klar til dig? Er du klar til skyen? Med en Cloud Readiness Assessment fra Progressive, giver vi dig et overblik over fordele og ulemper for din virksomhed, f.eks. med Office 365 og Microsoft Azure.

Progressive kan hjælpe med din virksomheds IT drift uanset om serverne er placeret hos jer selv, i et datacenter eller i en cloud. Og med Progressives Cloud Readiness Assessment kan du få svar på, hvad der skal til for, at du helt eller delvis kan komme i skyen med din forretning på den mest optimale måde. Du får et overblik over, hvilke trin du skal igennem, for at du kan udnytte cloud-teknologierne bedst muligt, så de giver mest værdi for din virksomhed. Det inkluderer også moderne cloud-tjenester i Azure med nogle helt nye muligheder og fordele sammenlignet med traditionel IT-drift.

Cloud Readiness Assessment indeholder

 • Indledende interviews
 • Analyse 1
 • Opfølgende interviews
 • Analyse 2
 • En afsluttende rapport

Interviews til indsamling af oplysninger

Vi interviewer nogle af dine nøglepersoner for at forstå din forretning bedre. Er der f.eks. perioder med mere datatrafik? Er der planer om udvidelser? Hvad ønsker du at opnå med en cloud-løsning?

Vi har også brug for oplysninger om dit nuværende systemlandskab – herunder:

 • typer af applikationer
 • antal servere
 • netværk
 • infrastruktur
 • dataopbevaring
 • sikkerhedskrav

Desuden skal du beskrive jeres nuværende IT-strategi og mål for fremtiden. Du bliver blandt andet spurgt om dine krav og forventninger til brugen af løsninger i public cloud, private cloud, hybrid cloud og on-premise. Hvis du ikke har gjort dig disse tanker endnu, hjælper vi dig gerne med at starte processen.

Analyse og præsentation

Vi analyserer de mange informationer og bruger dem til at udarbejde en detaljeret rapport, der afdækker din nuværende situation og beskriver, hvordan dit fremtidige systemlandskab kan se ud. Vores grundige Cloud Readiness Assessment gør det muligt for os at identificere eventuelle problemer for dig ved at migrere til cloud.

Du får en separat oversigt til ledelsen med de vigtigste konklusioner. Derudover kommer vi med råd om, hvilken rækkefølge der er mest hensigtsmæssig for dig at komme i skyen, så det har mindst mulig indflydelse på dit igangværende arbejde. Vi kommer også med anbefalinger til den mest kosteffektive løsning til at håndtere jeres data i skyen.

Solidt beslutningsgrundlag for leverandørvalg

Med en Cloud Readiness Assessment fra Progressive har du et solidt beslutningsgrundlag for udviklingen af jeres fremtidige it-strategi. Du får mulighed for at vælge den cloud-leverandør, som giver jer mest værdi.

Cloud-kunde hos Progressive

Som cloud-kunde hos Progressive kan vores eksperter hjælpe jer med en cloud-strategi, teste og tilrette jeres IT-systemer i cloud-implementeringsfasen, evaluere og optimere processer og stå for driften.

Du har mulighed for at benytte for vores Servicedesk 24/7, hvis der skulle opstå IT-problemer. Her får du en effektiv support, så du hurtigt kan komme videre med dit arbejde.

Vores egen Progressive cloud-løsning includerer høj sikkerhed med en stærk firewall.

Managed IT

Managed IT betyder, at din leverandør tager sig af hele eller dele af den daglige drift IT. Hos Progressive er vi eksperter i hosting og cloud. Derfor leverer vi både unmanaged, co-managed og fully managed infrastruktur. I tillæg til dette kan vores Servicedesk tilbyde direkte support alle døgnets 24 timer, både telefonisk og via e-mail. Her får du effektiv support, så du hurtigt kan komme videre med dit arbejde.

Managed multi-cloud giver ro

Ifølge førende analysebureauer bliver fremtidens IT ”multi-cloud”. Din virksomhed vil opleve, at der er styrker og svagheder ved hver enkelt cloud-leverandør, og at dine behov måske løses bedst ved at være kunde hos flere af dem.

Men hvordan bevarer man så overblikket, og holder sig opdateret på de mange forskellige parametre, der er hos cloud-udbyderne? Hos Progressive går vi den fremtid imøde ved at tilbyde vore kunder ”managed multi-cloud”. Vi hjælper dig med at håndtere de mange forskellige udbydere, rådgiver dig om den bedste løsning, og administrerer de mange forskellige facetter for dig. Vi tror på, at det giver den bedste og mest fleksible leverance til dig.

Sådan kommer du videre

Kontakt Jesper Sommer jso@progressive.dk eller tlf.: 3525 5098 for at høre mere om dine muligheder.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge