Progressive datacenter

IT-outsourcing til dansk datacenter

Progressive har en stærk og sikker datacenter-løsning til jer, som ønsker at have jeres data på danske servere med hurtig adgang til programmer og dokumenter. Vi har vores egne topprofessionelle datacentre i Danmark til virksomheder, der har behov for at have en lokal IT-partner til at opbevare og sikre data.

Data- og driftssikkerhed

I vil opleve en høj data- og driftssikkerhed i vores datacentre. Uanset om I vælger at have jeres data på vores servere, i cloud eller som en hybrid cloud-løsning, forpligter vi os til at passe godt på jeres data. Læs også om øvrige sikkerhedsmuligheder.

Dette er bl.a. måden, at vi sikrer jeres data- og driftssikkerhed:

  • Kun det nødvendige personale har adgang til jeres data.
  • Alle datacentre har nødstrømsanlæg, og lokalerne er overvågede.
  • Vi har redundant køleanlæg, der sørger for konstant temperatur og luftfugtighed.
  • Vi holder systemer og data placeret i ét datacenter, men vi tager backup af data til sekundært Progressive datacenter. Vi sørger for krypteret transport af backup-data mellem systemerne (og mellem systemer og hosts).

Netværk med plads til udvidelse

Hvis I senere får behov for mere dataplads og hurtig adgang, er vi klar. Vores datacentre bygger på nyeste teknologier og er klargjort til massiv udvidelse af både hastighed og kapacitet. Det underliggende switchede og routede netværk er bygget med plads til trafik i Gigabit-klassen.

Jeres data er beskyttet med kraftige firewalls

Centrale netværksservices leveres af en firewall platform, der har plads til at skalere op til flere hundrede Gbps og mange millioner samtidige brugere. Platformen er naturligt bygget til at modstå de fleste angreb og har markedets bedste beskyttelse.  

Nem IT-support med en Progressive-løsning i vores datacenter

Hvis I som Progressive-kunde ringer til vores Servicedesk med et IT-problem, har Servicedesk øjeblikkelig adgang til al relevant IT-historik fra jeres virksomhed. Dette betyder hurtig problemløsning, så I kan komme videre med jeres arbejde.

Sådan kommer du videre

Kontakt Jesper Sommer jso@progressive.dk eller tlf.: 3525 5098 for at høre mere om dine muligheder.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge