Cloud

Progressive løfter jeres virksomhed op i skyen

Der er store fordele ved at skifte til cloud for mange virksomheder. Med cloud slipper I for de tunge udgifter til drift og udvikling, som er forbundet med egne it-løsninger. I får fleksibilitet og I betaler kun for det, I bruger.

Cloud er et bredt begreb, som både kan dække software, datacenter, platforme, services og devices. De mange cloud-løsninger kan gøre valget uoverskueligt og rejse en lang række vigtige spørgsmål. Hvilke løsninger og services skal i skyen først? Hvordan får vi medarbejderne til at bruge løsningerne. Er vores data sikre?

Vi sikrer, at cloud giver mening for jer

Progressive er en erfaren og kompetent medspiller, når I skal løftes op i skyen. Vi hjælper med at afdække, hvilke cloud-løsninger, der kan give effekt for jer og hvornår det er bedre at satse på egne it-løsninger.

Vi er i dag en af de få udvalgte partnere, som er en integreret del af Microsofts Azure platform.

Vi har igennem flere år hjulpet vores kunder til at opnå fordelene af cloud. Eksempelvis er Progressive driftsoperatør og sparringspartner for Danmarks Miljøportals løsning.

Danmarks Miljøportal får hostet alle sine systemer i cloud og har den til dato mest omfattende løsning på Azure-platformen. Lige som vi hjælper så forskellige kunder som Aarhus Kommune og Novo A/S med at få succes med cloud-løsninger.

Fem fordele ved cloud:

  • I betaler kun for det, I bruger og slipper for tunge omkostninger til udvikling og drift
  • I vælger de elementer, I har brug for og kan op- og nedjustere, hvis jeres behov ændrer sig
  • I slipper for at skulle håndtere egne it-løsninger, så I kan bruge energien på jeres kunder og kerneforretning
  • Data er sikre i cloud. Sikkerhedsopdateringer sker automatisk og løbende, så I hele tiden er opdateret
  • Vores cloud-løsninger lever op til kravene i persondataforordningen og følger EUs lovkrav til datasikkerhed (GDPR-compliance)
Vil du vide mere?

Hvor skal jeres data ligge?

Der findes ikke én løsning, som passer til alle. Nogle virksomheder vil kunne få dækket deres behov gennem Microsofts Azure-platform til både lagring af data og applikationer.

Progressive har også en stærk og sikker løsning med vores eget datacenter til virksomheder, der har behov for at have en lokal partner at opbevare og sikre data.

Andre virksomheder bygger på en kombination af egne servere og cloud-løsninger.

Hvad end, der passer jeres virksomhed, står Progressive klar til både at hjælpe jer med, hvilken løsning der passer bedst og sikre at overgangen til cloud foregår så gnidningsfrit som muligt.

Vi følger jer – også efter I er kommet sikkert i skyen

Når I har gennemgået overgangen til en cloud-løsning, er der stadig ny udvikling, som I skal forholde jer til. Der er spørgsmål som rejser sig undervejs og der kan være nye projekter som skal i gang.

Her er Progressive stadig med jer hele vejen. Gennem vores service-koncepter kan vi yde support og rådgivning, så I hele tiden har en stærk partner i ryggen, når I skal bruge det. Vi holder øje med jer og jeres løsninger i skyen.

Vores kunder siger

"Løsningen letter organisationsarbejdet set fra både vores og medlemmernes synspunkt"

Bente Gade

Pharmadanmark

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge