Video om Dynamics 365 for Marketing er brugt med tilladelse fra Microsoft.

Nem markedsføring

Vil du have succes med din markedsføring, kræver det, at du har et godt overblik over dine muligheder og dine aktiviteter. Hvordan vil du trænge igennem til nye kunder og samtidig holde på dem, du har i forvejen? Dynamics 365/CRM for marketing fra Microsoft gør det nemt at styre din markedsføring, så du kan klare:

  • segmentering – du kan derved bedre tilpasse dine budskaber til målgruppen.
  • kampagner og events – tidsplan, ressourcestyring, promovering, evaluering, mv.
  • masseudsendelser – styre forskellige budskaber, tilpasse mail-design til din kampagne, se kundens mail-aktioner.
  • spørgeskemaundersøgelser – find ud af hvad kunderne mener.
  • rapportering om bl.a. sammenhængen mellem kampagneaktiviteter og genereret salg.

Den professionelle marketingløsning

For mange danske virksomheder og organisationer er ovenstående punkter tilstrækkeligt, mens andre stiller større krav. Det kan være pga. en hård konkurrencesituation, mere ambitiøse mål for erobring af markedsandele eller et generelt større omfang af markedsvendte aktiviteter.

Til de formål introducerer vi tillægsmoduler som bl.a. :

    • ClickDimensions – en generel udvidelse af marketingfunktionaliteten, som kan benyttes til at spore jeres kunders eller medlemmers aktiviteter og automatisere aktiviteter på den baggrund.
    • Social Engagement – en mere avanceret sporing af aktiviteter på sociale medier. En sporing, der giver mulighed for at reagere målrettet på negative og positive signaler, og at identificere nye salgsmuligheder.

Sådan kommer I i gang med Dynamics 365/CRM for marketing

Progressive har stor erfaring med at implementere marketingløsninger til virksomheder og organisationer, så de opnår forretningsmæssige gevinster. Lad os inspirere din virksomhed til, hvordan Dynamics 365/CRM og tilhørsmoduler (kundeservice, projektstyring og teknisk service) kan hjælpe jer med at nå jeres marketingmål. Kontakt os i dag.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge