Video om Dynamics 365 for projektstyring er brugt med tilladelse fra Microsoft.

Projektstyring med overblik

Projektstyring_overbilk med Dynamics 365

Projekter kan være komplekse og involverer ofte mange folk fra forskellige afdelinger. Effektiv projektstyringen er essentiel, og kan være af stor betydning for overholdelse af budgettet. Få et nemt og overskueligt overblik over jeres projekter, og hvem der deltager. Dynamics 365/CRM for projektstyring fra Microsoft er en løsning til ledelse og en styring af portefølje og projekter. Men det er samtidig en løsning, der understøtter interaktion imellem sælger, projektleder, projektdeltagere og kunden.

Overhold dine deadlines og budgetter

Dynamics 365/CRM for projektstyring kan samtidig fjerne behovet for specialudviklet eller manuelle integrationer med tidsregistreringssystem, samarbejdsportaler, ERP, dokumenthåndteringsløsninger og eventuelle projektstyringssystemer. Her er alt nemlig integreret. Vi hjælper din virksomhed til, hvordan Dynamics 365/CRM for projektstyring kan hjælpe jer med at levere transparente projekter, der overholder deadlines og budgetter.

Flere muligheder

Læs også om tillægsmodulerne salg, kundeservice, marketing og teknisk service, så du kan få det fulde udbytte af alle mulighederne i Dynamics 365/CRM.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge