Er I helt klar til Windows 11?

 

Windows 11 er den mest sikre udgave af Windows til dato, og samtidig er styresystemet bygget til at støtte nye måder at arbejde på. Microsoft kalder det Hybrid Work, og det dækker blandt andet over, at Teams og collaboration-værktøjer er bygget direkte ind i styresystemet og endda har fået en prominent placering.

For at kunne opgradere til Windows 11 er der imidlertid nogle forudsætninger, der skal være på plads. Opgraderingen kræver nemlig, at dine PC’er er kompatible med nye sikkerhedskrav fra Microsoft – blandt andet TPM 2.0 og UEFI – og i mange virksomheder vil det være en udfordring at danne sig overblik over, hvilke maskiner der kan opgradere til Windows 11, og hvilke der er nødt til at blive skiftet ud. Samtidigt kræver en opgradering også, at jeres applikationer, printere og andre enheder er understøttet af Windows 11 og virker i praksis.

Windows 11 Readiness for Devices undersøger jeres klienthardware

Progressive tilbyder analysen ’Windows 11 Readiness for Devices’, som tjekker om jeres klienter er hardwarekompatible med Windows 11. Efter scanningen får I en rapport, der viser, hvilke klienter der nemt kan opgraderes, og hvilke I skal kigge nærmere på.

Analysen gør, at I undgår at skulle forstyrre samtlige medarbejdere og tære på effektivitetskontoen. Analyseværktøjet scanner alle de maskiner, det er forbundet til jeres AD, og laver en rapport, der viser dig hvilke maskiner, der lever op til hardwarekravene, og hvilke, der skal skiftes ud for at få fordelene fra Windows 11. Bemærk at jeres applikationer også skal understøtte Windows 11 før I opgraderer.

Bestil analysen ved at sende en mail til hce@progressive.dk

Windows 11 Readiness for Applications undersøger jeres applikationer

Det er ikke kun hardwaren, der skal understøtte Windows 11 inden i opgraderer. Jeres applikationer skal også fungere med Microsofts nyeste styresystem. Derfor tilbyder vi analysen ’Windows 11 Readiness for Applications’, som er en analyse af jeres applikationer, printere og andre enheder. Analysen munder ud i en rapport, der fortæller hvordan jeres applikationer spiller sammen med Windows 11 og som hjælper jer med at planlægge en Windows 11 opgradering uden uheldige overraskelser.

Vi foretager analysen hos jer, hvor vi tester applikationer, printere og andre enheder. Resultatet af analysen giver jer et godt overblik over applikationslandskabet samt oplæg til en udrulningsplan plan via Device Management som Microsoft Intune eller lignende.

Bestil analysen ved at sende en mail til hce@progressive.dk.

Nyt i Windows 11

  • Helt nyt interface: Mere enkelt og strømlinet
  • Endnu mere sikkerhed – sikkerhed på hardware-niveau, kryptering og indbygget beskyttelse mod malware
  • Hybrid Work – fokus på muligheder for at samarbejde med kolleger
  • Nemmere for IT-afdelingen at administrere maskiner remote

Har du spørgsmål til opgraderingen til Windows 11. Kontakt os. Vi er der altid. 

Christian Mark
Business Manager
Tlf. +45 9927 1004
cma@progressive.dk

Når du udfylder formularen, accepterer du, at Progressive kun bruger dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data her.