Et skyfrit 2016

Cloud-markedet er blevet uigennemskueligt. Lad os bare kalde det overskyet. Derfor har Progressive skabt et nyt outsourcing-univers, som vi har kaldt Skyfri.

Det har vi gjort for at indfri de forventninger, som vi oplever, at vores kunder har til cloud-baserede løsninger. Nemlig at de skal udvikle deres forretning. Fri for begrænsninger. Fri for uigennemskuelige omkostninger. Og fri for drifttung support. Ønsket er problemfri integration mellem applikationer og services, så der er fuld fleksibilitet og handlefrihed til at fokusere på kerneforretningen.

Læs første del af Skyfri: e-bogen om cloud, IT-infrastruktur og outsourcing.

Med Skyfri tager vi frihedsbegrebet til et nyt niveau og tilbyder endnu større og bedre samspil med Microsoft Azure og Hyper-V. Vi samler vores kunders cloud-løsninger på én platform og vi giver fri adgang til skyen hvor og når som helst.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte din forretnings behov, fordele og ulemper, og hvad du bør være opmærksom på, når du vælger en Cloud-baseret løsning. Fortæl os, hvordan vi bedst muligt kan understøtte din virksomhed.

Progressive – din lokale cloud-partner

Vi har de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel efter cloud. Derfor har vi investeret både kapacitets- og uddannelsesmæssigt med det resultat, at Progressive i dag er en af de få udvalgte partnere, der er en integreret del af Microsofts Cloud OS netværk.

Progressive er det sikre valg, hvis du vil tage skridtet videre i skyen. Udover at vi nu har papir på det, har vi i flere år hjulpet vores kunder til at opnå fordelene af skyen. Eksempelvis er Progressive driftsoperatør og sparringspartner for Danmarks Miljøportals løsning som får hostet alle deres systemer i skyen og har den til dato mest omfattende løsning på Azure-platformen. Læs casen om hvordan Danmarks Miljøportal kom i skyen.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge