Incident Response

Hvordan er du stillet under et hackerangreb?

 

Er dit beredskab stærkt nok og hurtigt nok?

Det er ikke mere et spørgsmål, OM din virksomhed bliver ramt af et brud på IT-sikkerheden. Det handler om HVORNÅR - og om hvor meget det koster din forretning.

For truslen er stor, og den bliver kun større. Hackerangreb bliver mere og mere komplekse og erfaringen viser, at behovet for specialistviden på området og hurtig respons er afgørende, når cyberkriminelle er inde på dit netværk.

Derfor tilbyder vi sammen med sikkerhedsvirksomheden Improsec et udvidet beredskab med lav responstid gennem sikkerhedsservicen Incident Response.
Incident Response kan hjælpe dig med at møde sikkerhedstruslerne ansigt til ansigt og begrænse skaden og din nedetid.

 

Incident Response begrænser skaden

Incident Response har fokus på at nedbringe tab og lang nedetid som følge af et brud på IT-sikkerheden. Det handler om effektivt at håndtere cyberangreb, så skaden bliver begrænset - og at den tid, din forretning er nede, bliver så kort som muligt.

Improsec har dyb erfaring i håndtering af komplekse cyberangreb og det er deres sikkerhedsspecialister, som er til din rådighed gennem Incident Response.

Kontakt os for mere information

Få adgang til sikkerhedsspecialister - 24 timer i døgnet

Improsecs Incident Response-team sidder i Danmark og består af specialister, der er dedikerede til at arbejde med cyberangreb. Det betyder, at de har den nødvendige erfaring og højt specialiseret viden.

Du får også adgang til en sikkerhedshotline, der giver svar på sikkerhedsspørgsmål, når du behøver det.

Der er ingen, der ved hvornår et angreb rammer. Derfor tilbyder vi gennem Improsec en tilgængelighed på 24 timer i døgnet med Incident Response - alle årets dage. Og bliver det nødvendigt, kan sikkerhedsspecialisterne også rykke ud on-site i din virksomhed med kort varsel.

Alt sammen for at beskytte din forretning og styrke dit beredskab.

 

Incident Response: Fakta og fordele

Hurtig og effektiv håndtering af brud på IT-sikkerheden i din virksomhed
Når du rapporterer en sikkerhedshændelse, foretager et specialiseret og dedikeret Incident Response-team en vurdering af hændelsens omfang og potentielle konsekvenser.

I en kontrolleret proces bliver skadelige elementer fjernet, så vejen tilbage til normal drift bliver så kort og sikker som mulig. 

Du får:

  • Præcis og detaljeret identifikation af skaden og af de enkelte elementer, der har forårsaget sikkerhedshændelsen
  • Løbende opsparing af timer, som kan bruges ved en alvorlig sikkerhedshændelse eller konverteres til en sikkerhedsworkshop
  • En rapport over indsats og håndtering efter en sikkerhedshændelselse
  • Kvartalsvis møde med opdatering på trusselsbillede og evt. ændringer i jeres IT
  • En skræddersyet onboarding-proces, der matcher din modenhed på IT-sikkerhed og hvor Improsec lærer jer og jeres IT bedre at kende
  • En kontrolleret inddæmning og fjernelse af skadelige elementer samt sikker og overvåget tilbagevenden til normal drift

Opgrader dit beredskab med Incident Response. Vi er der altid. 

Tlf.+45 3525 5070
info@progressive.dk

Når du udfylder formularen, accepterer du, at Progressive kun bruger dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine data her.