IT-drift med fokus på stabilitet og sikkerhed

IT-drift er et vigtigt fokuspunkt i de fleste virksomheder. Det er typisk et helt centralt og forrentningskritisk opgave, og netop derfor bør du overveje, om den skal lægges ud af huset.

Du ved helt sikkert mere om dine kerneydelser, end vi gør. Vi har nemlig specialiseret os i IT-drift, så vi kan hjælpe virksomheder med at fokusere på det, der skaber værdi. I mellemtiden tager vi os af de systemer, der får tandhjulene til at dreje rundt.

IT-drift der passer til din virksomhed

Hvad dækker IT-drift egentlig over? Det er en bred betegnelse, som lidt forsimplet kan koges ind til at sikre, at virksomhedens IT virker, som det skal. At de forskellige systemer og løsninger fungerer, at oppetiden er så høj som muligt, og at hele IT-miljøet er sikkert.

I nogle virksomheder er IT et lavinteresse-område, og det er helt ok. Hvis du producerer dørhåndtag, sælger ledelsesrådgivning eller driver en detailkæde, bør du ikke bruge ret meget energi på at tænke på firewalls, backup eller vedligehold af servere – det er forhold, som bare skal være på plads.

I andre virksomheder er IT-driften længere oppe på dagsordenen, men det betyder ikke det helt store for Progressives tilgang: Vi møder dig som kunde der, hvor du er, og så finder vi et setup, der passer til dig.

Outsourcing af IT-driften har fordele og ulemper

Når du skal vurdere, om du skal overlade IT-driften til en ekstern partner, er der en række fordele og potentielle ulemper som du bør holde op mod hinanden.

Potentielle ulemper ved at outsource IT-driften

IT-outsourcing kan eksempelvis indebære, at den helt dybe viden om jeres IT-setup kommer til at ligge hos samarbejdspartneren i stedet for hos en medarbejder in-house. I realiteten vil det ikke være en større sårbarhed, end hvis denne medarbejder skulle beslutte sig for at skifte job, men tænk over, hvordan I fastholder følingen med IT-driften.

Samtidig er I afhængige af at vælge rigtigt, når I vælger en IT-samarbejdspartner. I lægger jeres IT i eksterne hænderne – men alternativet er, at I selv finder og betaler for de brede kompetencer i form af IT-medarbejdere, der kan løfte opgaven.

 

Potentielle fordele ved at outsource IT-driften

Når du outsourcer din IT-drift, kan du altid trække på en konsulent, der er ekspert på netop dit problem. Det har en ret konkret betydning for, hvor hurtigt du kan komme i luften igen efter et nedbrud. En anden fordel er, at du ikke betaler for ”død tid”. Du kan lave en serviceaftale, der passer til dit behov, og dermed kan du få en lille bid af en masse ekspertområder uden at skulle have alle kompetencerne i huset i form af et lønnummer til hver.

Desuden får du med en outsourcing-partner samlet dig IT-overblik ét sted, selvom der er tale om forskellige ydelser under den paraply, der hedder IT-drift.

 

Hvilke IT-driftopgaver kan du outsource til Progressive?

I Progressive er vi skarpe på følgende områder inden for IT-drift:

  • Hosting og drift af servere
  • Drift af cloudløsninger
  • 24/7 Backup og overvågning
  • 24/7 adgang til support og service desk
  • Drift og vedligehold af arbejdsstationer - herunder client device management
  • Licenshåndtering
  • Service Delivery Management – inklusiv rapportering og løbende statusmails
  • IT-sikkerhed og beskyttelse af data

Og vi taler i øvrigt dansk eller engelsk – det bestemmer I.
 

Læs casen

Din virksomhed – din virkelighed

Det er dig, der udstikker kursen, men vi overtager gerne roret. I Progressive tror vi på dialog som den eneste vej frem – vi har en masse holdninger til IT, men de er kun noget værd, hvis de kan bringes i spil på en måde, der er til gavn for din forretning.

Så vi tager gerne ansvaret for din IT-drift, men det sker i samarbejde med dig og med respekt for forretningen.

 

 

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, når det kommer til IT-drift? Vi står altid klar.

Tlf. +45 35 25 50 70
info@progressive.dk