Grundlaget for vores succes er dygtige medarbejdere og trofaste kunder

Se ledige jobs herunder, hvis du  vil være en del af vores team. Vi er også altid interesserede i uopfordrede ansøgninger fra dygtige konsulenter og udviklere med erfaring inden for Microsoft SharePoint og Office 365.

Teknisk projektleder

Arbejdssted: Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du vild med at lede projekter og få grupper af individer til at arbejde sammen imod et fælles mål? Brænder du for at skabe innovative infrastrukturløsninger og har du den rette erfaring, (...)
Læs mere og ansøg her

Senior Cloud Infrastruktur Konsulent

Arbejdssted: Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du Cloud ekspert og brænder du for skabe innovative infrastrukturløsninger?For vores kunde Progressive A/S, der for tiden oplever stor fremgang, søger vi lige nu en Senior Cloud Infrastruktur (...)
Læs mere og ansøg her

Hos Progressive har vi fokus på vores medarbejdere og sætter en ære i at skabe de bedste rammer – både fagligt og socialt. Derfor vil du som medarbejder hos Progressive opleve kontinuerligt fokus på personlig udvikling og plads til sociale fælleskaber, både i og uden for arbejdstid.

Vores kultur bærer præg af en fleksibel virksomhed, der tager hensyn til dine ønsker og behov, alt efter hvor du er i livet. Hos Progressive er der vægt på frihed under ansvar. Derfor har vi heller ingen faste arbejdstider, da vi tror på, at vores medarbejdere er bedst til selv at forvalte tid og arbejdsopgaver.

Vores organisationstruktur er flad og slips er ikke obligatorisk.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge