Grundlaget for vores succes er dygtige medarbejdere og trofaste kunder

Se ledige jobs herunder, hvis du  vil være en del af vores team. Vi er også altid interesserede i uopfordrede ansøgninger fra dygtige konsulenter og udviklere med erfaring inden for Microsoft SharePoint, Dynamics CRM og Office 365.

Administrativ økonomimedarbejder til dynamisk IT konsulenthus

Arbejdssted: Progressive | Ansøgningsfrist: 01-07-2018 23:59

Administrativ økonomimedarbejder til dynamisk IT konsulenthus Er du vores nye kollega?Progressive A/S søger en dygtig og selvstændig administrativ økonomimedarbejder.  Vores nye kollega vi (...)
Læs mere og ansøg her

Business Manager Cloud

Arbejdssted: Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Business Manager Cloud til dynamisk IT konsulenthusProgressive er et helhedsorienteret løsningshus, der beskæftiger sig med rådgivning og levering af ydelser som understøtter virksomhedens kunde (...)
Læs mere og ansøg her

Client Manager

Arbejdssted: Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

VirksomhedenProgressive søger en Client Manager til afdelingen i Aarhus. Stillingen indeholder rådgivning og implemente­ring af infrastruktur løsninger til danske erhvervsvirksomheder, samt kunder (...)
Læs mere og ansøg her

Studentermedarbejdere til Servicedesk

Arbejdssted: Herlev, Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Progressive søger studentermedhjælpere til Progressive Servicedesk i Herlev. Progressive Servicedesk servicerer mange forskellige kunder og brugere derunder en større retailkæde.Som studentermed (...)
Læs mere og ansøg her

Cloud Infrastruktur Konsulent

Arbejdssted: Herlev, Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du vild med infrastruktur og cloud integration og i det hele taget udvikling af infrastrukturløsninger? Brænder du for at skabe innovative infrastrukturløsninger og har du den rette erfaring, som k (...)
Læs mere og ansøg her

Hos Progressive har vi fokus på vores medarbejdere og sætter en ære i at skabe de bedste rammer – både fagligt og socialt. Derfor vil du som medarbejder hos Progressive opleve kontinuerligt fokus på personlig udvikling og plads til sociale fælleskaber, både i og uden for arbejdstid.

Vores kultur bærer præg af en fleksibel virksomhed, der tager hensyn til dine ønsker og behov, alt efter hvor du er i livet. Hos Progressive er der vægt på frihed under ansvar. Derfor har vi heller ingen faste arbejdstider, da vi tror på, at vores medarbejdere er bedst til selv at forvalte tid og arbejdsopgaver.

Vores organisationstruktur er flad og slips er ikke obligatorisk.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge