Grundlaget for vores succes er dygtige medarbejdere og trofaste kunder!

Se ledige jobs herunder, hvis du  vil være en del af vores team. Vi er også altid interesserede i uopfordrede ansøgninger fra dygtige konsulenter og udviklere med erfaring inden for Microsoft SharePoint, Dynamics CRM og Office 365.

Microsoft CRM forretningskonsulent

Arbejdssted: Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi ønsker at udvide vores CRM rådgivningsteam med en stærk Microsoft CRM profil, der kan spille bold med vores dygtige konsulenter og vores kunder. Grib en ny mulighed Har du lys (...)
Læs mere og ansøg her

Sales Executive

Arbejdssted: Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vær opmærksom på at Progressive har valgt en ekstern rekrutteringspartner til håndtering af denne stilling, hvorfor ansøgningen vil blive videresendt til Taplow att.: Ole Nordby < (...)
Læs mere og ansøg her

Hos Progressive har vi fokus på vores medarbejdere og sætter en ære i at skabe de bedste rammer – både fagligt og socialt. Derfor vil du som medarbejder hos Progressive opleve kontinuerligt fokus på personlig udvikling og plads til sociale fælleskaber, både i og uden for arbejdstid.

Vores kultur bærer præg af en fleksibel virksomhed, der tager hensyn til dine ønsker og behov, alt efter hvor du er i livet. Hos Progressive er der vægt på frihed under ansvar. Derfor har vi heller ingen faste arbejdstider, da vi tror på, at vores medarbejdere er bedst til selv at forvalte tid og arbejdsopgaver.

Vores organisation er flad og slips er ikke obligatorisk.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge