Grundlaget for vores succes er dygtige medarbejdere og trofaste kunder

Se ledige jobs herunder, hvis du  vil være en del af vores team. Vi er også altid interesserede i uopfordrede ansøgninger fra dygtige konsulenter og udviklere med erfaring inden for Microsoft SharePoint, Dynamics CRM og Office 365.

Client Manager til Aarhus

Arbejdssted: Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Progressive søger en Client Manager til afdelingen i Aarhus. Stillingen indeholder rådgivning og implemente­ring af løsninger indenfor: Cloud/Outsourcing, sikkerhed & netværk, O365, D365 (...)
Læs mere og ansøg her

Cloud Infrastruktur Konsulent i Herlev

Arbejdssted: Herlev, Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Er du vild med infrastruktur og cloud integration og i det hele taget udvikling af infrastrukturløsninger? Brænder du for at skabe innovative infrastrukturløsninger og har du den rette erfaring, som k (...)
Læs mere og ansøg her

Client Manager til Herlev

Arbejdssted: Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Progressive søger en Client Manager til afdelingen i Herlev. Stillingen indeholder rådgivning og implemente­ring af løsninger indenfor: Cloud/Outsourcing, sikkerhed & netværk, O365, D365 (...)
Læs mere og ansøg her

Junior Controller med stærke Excel kompetencer

Arbejdssted: Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Junior Controller med stærke Excel kompetencer til dynamisk IT konsulenthus (Studiejob)Er du vores nye kollega?Vil du være med til at optimere og udvikle økonomistyringen i et dynamisk IT konsulenthus (...)
Læs mere og ansøg her

Teknisk projektleder

Arbejdssted: Herlev, Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Teknisk projektleder – Grib muligheden og spring om bordEr du vild med at lede projekter og få grupper af individer til at arbejde sammen imod et fælles mål? Brænder du for at skabe innovati (...)
Læs mere og ansøg her

Junior Salgskonsulent med flair og interesse for IT til dynamisk IT konsulenthus (studiejob)

Arbejdssted: Århus, Progressive | Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Junior Salgskonsulent med flair og interesse for IT til dynamisk IT konsulenthus (studiejob)Er du vores nye kollega?Vil du være med til at øge og udvikle salget i et dynamisk IT konsulenthus i væk (...)
Læs mere og ansøg her

Hos Progressive har vi fokus på vores medarbejdere og sætter en ære i at skabe de bedste rammer – både fagligt og socialt. Derfor vil du som medarbejder hos Progressive opleve kontinuerligt fokus på personlig udvikling og plads til sociale fælleskaber, både i og uden for arbejdstid.

Vores kultur bærer præg af en fleksibel virksomhed, der tager hensyn til dine ønsker og behov, alt efter hvor du er i livet. Hos Progressive er der vægt på frihed under ansvar. Derfor har vi heller ingen faste arbejdstider, da vi tror på, at vores medarbejdere er bedst til selv at forvalte tid og arbejdsopgaver.

Vores organisationstruktur er flad og slips er ikke obligatorisk.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge