Kunde & Co skifter trådløst netværk ud

Reklamebureauet Kunde & Co ønskede at udskifte sit trådløse netværk, fordi brugerne ind imellem blev smidt af netværket, uden at nogen helt kunne forklare hvorfor, og fordi medarbejdere og gæster var tvunget til at bruge det samme netværk.

Nu har Progressive – efter en grundig test af, hvor access points skulle placeres i den tidligere kaserne på Østerbro – leveret et state-of-the-art trådløst netværk fra Aerohive.

”Den nye trådløse netværksløsning fra Aerohive er en stor succes. Den opfylder vores behov, er mere stabilt og tilbyder en række faciliteter, som giver mere effektiv og central styring og drift. Vi er meget tilfredse, ” siger Thomas Verge Nielsen, it-chef hos Kunde & Co.

Han kan overvåge og styre hvert eneste adgangspunkt fra centralt hold, finde fejl og – hvis det skulle være – smide brugere af nettet og lukke enheder helt ned.

 ”Nu har vi et trådløst netværk til kunder og et til de ansatte, som logger på det interne netværk med deres egne credentials og derfor ikke skal huske på ekstra passwords. Det giver en meget, meget større sikkerhed end tidligere, ” siger Thomas Verge Nielsen.

Læs casen om trådløst netværk til Kunde & Co.

Læs mere om vores netværk-løsninger.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge