hardware software

Hardware & software

Hvis it skal gøre hverdagen mere effektiv, er det ikke bare de forretningskritiske systemer, der skal være på plads. Den enkelte medarbejders hardware & software skal være en integreret del af virksomhedens infrastruktur – og bare fungere!

Progressive er din totalleverandør og kan hjælpe dig med alle aspekter relateret til it. Herunder også hardware og software. Vi har et stærkt rådgivningsteam, som understøtter den direkte og tætte kontakt med vores kunder.

Hardware

Køb din hardware hos os – enten med hjælp fra en af vores konsulenter eller direkte i vores webshop. Så sørger vi for klargøring og installation. Bestilling/genbestilling kan ikke være lettere, og du ved altid, hvor du skal henvende sig, hvis der er behov for support.

Software

Vi kan hjælpe dig med at optimere jeres software, så den spiller sammen med det øvrige systemlandskab. Der er store fordele ved at samle sin software, og hvis du bestiller gennem os, sørger vi for at I får høstet de fordele. Samtidig er vi garant for, at der altid er styr på licenserne og at jeres software er opdateret.

Progressive webshop

Bliv oprettet på Progressives webshop allerede i dag og få adgang til et stort udvalg af hardware og tilbehør. Se filmen og bliv inspireret.