it-infrastruktur

IT-infrastruktur uden problemer

Din IT-infrastruktur omfatter alt det hardware og software, der binder dine medarbejdere og din virksomheds informationer sammen. IT-infrastrukturen har afgørende indflydelse på fleksibiliteten, effektiviteten og sikkerheden i din virksomhed, og derfor er det vigtigt, at infrastrukturen er afstemt dine arbejdsgange, målsætninger og strategier.

Med udgangspunkt i dine unikke ønsker og behov kan vores IT-specialister designe, implementere og supportere en sikker og omkostningseffektiv IT-infrastruktur, der skaber størst mulig værdi, fleksibilitet og tilfredshed for dig og dine medarbejdere.

Vi kan håndtere og sikre en lang række forretningskritiske løsninger, og vi påtager os ansvaret for at drifte din virksomheds samlede IT-infrastruktur – uanset om du ønsker at få systemet placeret i vores totalsikrede datacenter, hos dig selv, i skyen eller en kombination. Kontakt os og få en uforpligtende snak om dine behov.

En engageret samarbejdspartner

Vi er ikke kun en leverandør, men en samarbejdspartner, der vægter tillid, troværdighed og personligt engagement højt. Det er vigtigt for os at skabe sammenhæng og synergi mellem teknologien og de medarbejdere, der anvender teknologien til daglig, og derfor lægger vi stor vægt på at inddrage og supportere medarbejderne i processen.

Når du outsourcer din IT-drift til os, giver vi dig den tryghed, fleksibilitet og økonomiske forudsigelighed, der skal til for, at du og dine medarbejdere kan fokusere fuld ud på det, I er bedst til. Som din eksterne IT-afdeling står vi til rådighed døgnet rundt, nøjagtig når I har brug for det. Se videoen herunder, og hør, hvad en af vores kunder siger om os:

 

Specialister med en høj faglig viden

Vi er specialister i både store, komplekse IT-infrastrukturløsninger på tværs af afdelinger og enkle IT-infrastrukturløsninger til små virksomheder. Vores 120 medarbejdere udgøres af en lang række IT-specialister med den nødvendige uddannelsesmæssige baggrund og praktiske erfaring inden for blandt andet hardware, software og IT-sikkerhed.

Vores brede specialistviden gør, at vi blandt andet kan hjælpe din virksomhed med hardware, software, licenser, storage, virtualisering, kommunikation, netværk, domæner, email, backup, firewall, sikkerhed og Office365. Vi kan naturligvis arbejde med både Mac og PC, og vi rådgiver og supporterer jer altid på et let forståeligt sprog, for vi forventer ikke, at I er IT-eksperter.

Optimal sikkerhed og høj oppetid

Når du vælger os som din leverandør af IT-infrastruktur, er du garanteret et højt niveau af sikkerhed og en høj oppetid. Vi har en såkaldt ISAE3402-erklæring, der garanterer, at vi har styr på vores sikkerhed, drift og arbejdsgange. Vores medarbejdere har en bred viden om IT-sikkerhed, og vi står til jeres rådighed døgnet rundt i tilfælde af problemer.

Vores IT-infrastrukturløsninger tager udgangspunkt i din virksomhed og virksomhedens nuværende situation. Derfor betaler du aldrig for mere, end du har brug for. Efterhånden som virksomheden vækster, kan vi opskalere IT-infrastrukturen, så I altid har den rette teknologi til rådighed. Det er der både sund fornuft og besparelser i. Vi ser frem til at hjælpe jer!

ISAE certificering