mdm

Understøttelse af medarbejdernes mobilitet

Langt de fleste virksomheder kan blive bedre til at understøtte medarbejdernes mobilitet og dermed opnå gevinster i form af øget produktivitet og relevant indhold. Eksempelvis bliver hverdagen meget lettere, hvis medarbejderne både kan få adgang til information i virksomhedens systemer og selv skrive tilbage fra deres smartphone og tablets.

Hos Progressive har vi allerede hjulpet flere af vores kunder med at få succes med understøttelse af medarbejdernes mobilitet. En af dem er Tivoli, som har gjort deres mange medarbejdere i Haven mere produktive gennem en mobil medarbejderportal, som indeholder de funktioner, der gør hverdagen nemmere og mere effektiv. Endda så meget så Tivoli ikke selv tøver med at sige, at det kan måles direkte på bundlinjen.

At mobile enheder som iPhones og iPads i stigende grad bliver brugt til forretningsmæssige formål giver både muligheder og udfordringer for it-afdelingen.
Derfor tilbyder Progressive at hjælpe med mobile device management (MDM).

Med en MDM-løsning kan it-afdelingen effektivt administrere de mange mobile enheder og samtidig understøtte sikkerhed og integration på tværs. MDM giver også nogle spændende perspektiver for forretningen i forhold til at udrulle, styre og opdatere egenudviklede apps og på den måde dele viden og værktøjer i organisationen.

Case: Halsnæs forsyning har fået en cloud løsning som passer perfekt til forretningen

Kunder__Forsyning_vand