fildeling

Samarbejde og videndeling

Skal produktiviteten løftes i praktisk taget hvilken som helst organisation, kræver det, at man bliver bedre til at udvikle og udnytte den kollektive mængde af viden og erfaringer. Imidlertid viser al erfaring, at virksomhedsrelevant know-how ofte forbliver i medarbejdernes hoveder, og forretningskritiske dokumenter lagres på lokale harddiske, i ”uautoriserede” fildelingstjenester eller i uoverskuelige mail-forløb. Det gør det svært at bevare overblikket, ligesom samarbejde, koordinering og videndeling bliver unødvendigt besværligt.

Her kommer moderne samarbejdsplatforme ind i billedet og gør det bl.a. muligt at:

  • Gemme og genfinde viden ét sted. Uanset om man er på kontoret eller ej
  • Dele viden internt og eksternt med fuld versionshistorik og mulighed for gendannelse
  • Oprette projektmapper og beslutte, hvem der skal kunne læse med og redigere
  • Finde præcis dén kollega, der har de kompetencer, man har behov for
  • Systematisere processer og sagsgange
  • Overskue centrale KPI’er, projektforløb og opgaver i én brugergrænseflade
  • Bedre dokumenthåndtering

Udfordringen er at beslutte sig for, hvilke opgaver samarbejdsplatformen helt præcis skal være med til at løse – samt at forankre platformen i organisationen, så den faktisk anvendes.

Hos Progressive tilbyder vi både rådgivning, kravspecificering og implementering af samarbejds- og videndelingssystemer, der giver bedre udnyttelse af organisationens viden og ressourcer.

Baseret på mange års erfaring og en løbende evaluering af markedets førende teknologiske platforme har vi valgt Microsoft SharePoint og Office 365 som vores anbefalede fundament for  videndeling- og samarbejdssystemer, der giver bedre udnyttelse af organisationens viden, ressourcer og dokumenthåndtering.

Case: Om mobil intranetløsning hos Tivoli

brugergrænseflade
Tivoli har stor glæde af deres mobile intranetløsning. Læs meget mere om det prisbelønnede intranet.