servicedesk

ServiceDesk 24/7

Slip for udfordringerne med at drive og bemande egen servicedesk. Koncentrer jer om forretningen og lad Progressives medarbejdere svare telefonerne. Vi tilbyder vores service 24 timer i døgnet og garanterer dansktalende og kompetente medarbejdere. Progressive ServiceDesk kan bl.a. anvendes ved problemer med software, servere, pc’er, netværk, backup, print og andre driftsmæssige spørgsmål.

Én partner til det hele

Du har måske allerede oplevet, at hverdagen er blevet nemmere efter outsourcing af it-driften. Men hvorfor ikke også lade os håndtere it-support og telefonopkald? Det gør vi allerede for flere af vores kunder, heriblandt Reitan/7-eleven og Noa Noa.
Det giver dem følgende fordele:

  • Medarbejderne kan henvende sig ét sted, når de har behov for it-support
  • Intet behov for vagtordninger efter normal arbejdstid
  • En Service Level aftale, der fastlægger tidsmæssige garantier for løsning af sager
  • Adgang til et professionelt ticket-system, så sager håndteres struktureret
  • Højere niveau af kundeservice grundet ens og systematiseret håndtering af sager
  • Bedre forretningsunderstøttelse på grund af mindre spildtid/nedetid
  • Mulighed for at eskalere sager

Progressive supporterer både egne løsninger og står for kontakt og koordinering ved problemer med løsninger fra andre leverandører.

63.000 sager årligt giver et godt fundament

Vores ServiceDesk er bemandet med konsulenter, der har de rette kompetencer og teknisk indsigt til hurtigt at løse sager i ét hug. Eksempelvis løser Progressive ca. 94 % af alle Noa Noa’s sager uden yderligere eskalering.

Vi udnytter den viden, vi gennem årene har opbygget ved at afhjælpe problemer hos vores kunder. De 63.000 sager vi løser årligt giver et godt fundament for at have effektive medarbejdere, der med god sandsynlighed har løst en lignende udfordring tidligere. Ofte kan sagen løses over telefonen eller ved hjælp af remote-opkobling til både servere og pc’ere.

Problem management

Vi løser de daglige opgaver, men fører også statistik og kategoriserer sagerne. Det betyder, at vi løbende kan spotte sager, der forekommer hyppigere end andre. I samarbejde med vores kunder øger vi fokus på disse og kommer med forslag til forbedringer. Det medfører i sidste ende færre sager og højere effektivitet for vores kunder.