Oplever brugerne ineffektive IT-systemer? Har I behov for at arbejde remote, når I ikke er på kontoret? og er der krav om bedre muligheder for at samarbejde og for en sikker adgang til virksomhedens data?

Arbejdspladsen har ændret sig markant og for altid

Allerede inden udbruddet af Covid-19 pandemien, var arbejdspladsen under udvikling. De yngre generationer, som kommer på arbejdsmarkedet i disse år, forventer en moderne arbejdsplads. Her skal der være fokus på fleksibilitet – både med hensyn til hvilke devices man tilgår virksomhedens data og systemer med, og i forhold til hjemmearbejde. Dertil er der forventninger til fleksible arbejdstider i en tid, hvor arbejde, fritid og mobilitet flyder mere og mere sammen.

Derudover er det nødvendigt for virksomheder, der understøtter disse forventninger og krav at forholde sig til at beskytte virksomhedens data og IP.  Samtidig skal man sørge for at bevare kontrollen over data, enheder og brugere.

Office 365 via ProgressiveCloud-løsning for virksomheder via ProgressiveIT-sikkerhed hos Progressive

Modern Workplace-løsninger fra Microsoft giver virksomheder mulighed for at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed. Tilgængeligheden af moderne samarbejdsværktøjer giver mulighed for en sømløs kommunikation og mulighed for at samarbejde på tværs af lokaliteter og platforme. Dertil bliver sikkerheden omkring systemer og data bevaret og styrket yderligere.

Værktøjer i Microsoft 365 som Microsoft Teams, SharePoint Online, OneDrive for Business og Microsoft Apps for Enterprise (Office-pakken) giver virksomheder det bedste udgangspunkt for at modernisere arbejdspladsen. Sikkerhedsprodukter i Microsoft 365 giver adgang til markedets bedste produkter til understøttelse af secure remote workplace og styring fra én platform uden behov for 3. parts produkter.

Den digitale transformation fremskyndes ved at sætte strøm til manuelle processer og tage Microsofts teknologier som Power Automate og Power Apps i anvendelse.

Kom i gang med den moderne arbejdsplads 

Progressive har stor erfaring med rådgivning om Modern Workplace fra mere end 100 projekter. Udover selve rådgivningen sikrer vi også, at transformationen bliver succesfuld.

Med udgangspunkt i Microsoft 365 kan vi hjælpe jer med at skabe en moderne arbejdsplads, som giver fordele til medarbejdere og virksomhed. Vi rådgiver i optimal udnyttelse af mulighederne i Microsoft 365.

Vi kan anbefale jer konkrete tilgange og løsninger, så I:

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe jer videre med jeres dokumenthåndtering.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge