Dokumenthåndtering

Få mulighed for simpel fildeling, samtidig redigering og adgang til dokumentarkiv

Dokumenthåndtering med mulighed for enkel og sikker deling

Microsoft Teams, SharePoint Online og OneDrive er skabt til dokumenthåndtering. Applikationerne understøtter høje krav til versionering, metadata og proces. Dertil fungerer de som værdifulde værktøjer til at imødese virksomheders stigende behov for simpel fildeling, samtidig redigering af dokumenter og dokumentarkiv.

Når dokumenterne er lagret i Office 365, kan du være sikker på at de gængse it-sikkerhedspolitikker er overholdt. Alle dokumenter er tilgængelige via en stærk fuldtekst søgemaskine, som automatisk finder det dokument, du skal bruge. Dine dokumenter er altid tilgængelige fra din PC på kontoret, når du er på farten via mobile devices eller når du arbejder hjemmefra.

Progressive har stor erfaring med at implementere løsninger til dokumenthåndtering baseret på SharePoint Online og Microsoft Teams, så din virksomhed kan opnå forretningsmæssige gevinster.

Kan du genkende nogle af følgende oplevelser fra hverdagen i virksomheden?

  • I har endnu ikke realiseret gevinsten ved tidligere dokumenthåndteringsløsninger – Det er måske ikke alle medarbejdere, der bruger systemet? Eller også bliver det ikke anvendt på samme måde?
  • Risikoen for at dokumenter forsvinder som følge af fysiske skader og sikkerhedsbrister – I gemmer måske dokumenter på lokale Pc’er eller i et papirarkiv?
  • Der er risiko for at personfølsomme dokumenter eller andre oplysninger deles med eksterne på en usikker måde.
  • Medarbejdere anvender, på eget initiativ, løsninger som Dropbox, G-Drive eller personligt Onedrive til fildeling, fordi de mangler et sikkert og godt alternativ.
  • Arkiverede dokumenter er vanskelige at finde igen, fordi der mangler en simpel filstruktur eller tilstrækkelige søgemuligheder.
  • Dokumenter mangler entydig versionering, og I oplever forvirring omkring hvilken version der er gældende.

Hvis du kan genkende nogle af disse oplevelser, så står vi hos Progressive klar til at hjælpe jer videre med løsninger til optimeringen af jeres dokumenthåndtering og fildeling. 

Fordele ved Office 365 til dokumenthåndtering

Opnå fordele ved at anvende Office 365 til at håndtere, dele og arbejde med virksomhedens dokumenter. Fordelene indebærer:

  • Sikker dokumenthåndtering og fildeling
  • Alle dokumenter på samme platform
  • Nem brugerflade på mobil og pc

Sådan kommer I i gang med Office 365, Microsoft Teams og SharePoint Online

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig videre med din dokumenthåndtering.

Ring til os på telefon +45 3525 5070, skriv en mail til cma@progressive.dk eller tryk på knappen herunder og udfyld kontakt-formularen.

Læs også om transition til den moderne arbejdsplads og om samarbejde og kommunikation i Office 365.

Klik videre her, hvis din virksomhed har behov for hjælp til at få styr på din it-sikkerhed.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge