Med Microsoft 365 Advisory fra Progressive holder vi jer konstant opdateret på alt det nye i Office 365. Samtidig er I sikret fuldt overblik over både licenser og brugernes udnyttelse af platformen.

Office365 Advisory for optimering

Microsoft 365 er en avanceret produktivitetsplatform, og med Progressives Microsoft 365 Advisory klæder vi jer på til at vælge, hvilke af de utallige Office 365 features, der er relevante for jeres virksomhed. Ved at tilvælge Adoption Workshops til jeres Advisory-pakke implementerer vi Microsoft 365, sikrer at alle brugere er på og at programmer anvendes med succes.

Med Microsoft 365 Advisory sørger vi for, at I får det fulde udbytte af jeres Microsoft 365-løsning. Vores eksperter vejleder jer i, hvilke af de talrige Office-programmer giver værdi for jeres forretning og arbejdsmetoder. Vi sparrer med jer og finpudser jeres løsning ved at rådgive jer om, hvilken rækkefølge I skal implementere programmerne i, for at det passer til jeres arbejdsgange. Vi holder jer opdateret på alt det nye i Microsoft 365, og I er sikret et fuldt overblik over licenser og rettigheder.

Microsoft 365 Advisory indeholder værdifulde services, så I får det fulde udbytte af din Microsoft 365 løsning:

 • Microsoft 365 licens
 • Adgang til Servicedesk
 • Periodiske Roadmap-møder
 • Progressive Digest Update
 • Microsoft 365 Handling
 • Option: Adoption Workshops

Få styr på data, licenser og rettigheder

Undgå at betale for de licenser, der ikke bliver brugt. Bliv klædt på til at rådgive jeres brugere om de mest nyttige features og hold styr på deres data. Microsoft 365 Handling hjælper med det hele:

 • Løbende tilpasning af licenser
 • Løbende tildeling af rettigheder
 • Sikring af data i forbindelse med opsigelser mv.
 • Månedlig rapport om udnyttelsen af Microsoft 365
 • Alle licenser er med i abonnementet

Adgang til servicedesk

Brugen af Microsoft 365 Advisory forudsætter et Servicedesk-abonnement hos Progressive. Abonnementet giver jer fuld adgang til support fra vores store hold af erfarne specialister.

Periodiske Roadmap-møder

På vores periodiske Roadmap-møder serverer vi masser af værdifuld info ude hos jer. Vi præsenterer nyheder og viser de vigtigste frigivelser, der er i vente i den kommende periode. Møderne er betydelige i forhold til udbyttet af jeres Microsoft 365-løsning, og de bruges også til spørgsmål og sparring. Antallet af Roadmap-møder afhænger af jeres løsning og behov.

Løbende opdatering

Med Progressive Digest Update er I altid forberedt på spørgsmål fra jeres brugere. Både om hvad der er nyt, og hvad der er på vej. Den grundige orientering lander i jeres indbakke mindst to gange om måneden.

Adoption Workshops

Tilvælg vores workshops, som sikrer, at brugerne tager værktøjerne i Microsoft 365 til sig. Sammen med jeres månedlige rapport om udnyttelsen af Microsoft 365 hjælper Adoption Workshops jer til at sikre optimal brug af programmerne. Med aftalte intervaller vil Progressives eksperter, som også har kendskab til jeres branche og virksomhed, afholde workshops med jeres nøglepersoner således, at I ser potentialet i de nyligt installerede Microsoft 365 programmer. Dette minimerer skygge-it, og I kan forbedre jeres datastyringen.

Kom i gang med Microsoft 365 Advisory

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe jer videre, så I kan få den fulde udbytte af jeres Microsoft 365-løsning.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge