Microsoft Azure – få fuld valuta for din investering 

 

Dine Azure-servere er langt fra gratis. Får du nok for dine penge?

Microsoft Azure er en fantastisk platform. Du skal bare sikre dig, at du får det output, du betaler for – eller en lavere pris.

Vidste du, at danske virksomheder i gennemsnit betaler omkring 25 % for meget for deres Azure-løsninger?

Microsoft Azure er en platform, der kan ændre virkeligheden for mange virksomheder – i ubetinget positiv retning. Mulighederne er enorme, men netop de mange muligheder og platformens kompleksitet skaber en potentiel udfordring: Det kan være vanskeligt at bevare overblikket.

 

Hvem bruger platformen – og til hvad?

I Progressive hjælper vi virksomheder med at analysere brugen af Azure. Vi benytter os af et analyseværktøj udviklet af Crayon, som kan give både et cost- og ressource-overview.

Overblik er nemlig nøgleordet, for vores erfaring er, at de fleste virksomheder er af den overbevisning, at de kun betaler for de servere og komponenter, som de rent faktisk bruger. Men vores konkrete analyser viser, at der ofte kan være et sted mellem 10 % og 57 % besparelsespotentiale med 25 % som den gennemsnitlige besparelse.

Afhængig af antallet af servere og deres beskaffenhed kan det løbe op i temmelig store beløb.

En klassisk udfordring er manglende overblik over instanser, der kan slukkes eller optimeres. I vores analyser opdager vi ofte, at virksomheder betaler for instanser og komponenter, der ikke længere er i brug. Vi opdager også, at nogle af de servere, der kører, kan erstattes af andre, der dækker behovet til en lavere pris

På samme måde kan det være, du betaler for funktioner, som aldrig eller kun sjældent bliver brugt. En meget klassisk udfordring, som kun de færreste er i stand til at reagere på – eller i det hele taget bare forholde sig til – da bare det at skabe sig et overblik er mere end vanskeligt.

I bør derfor stille jer selv følgende spørgsmål:

  • Hvad er vores omkostninger til Azure hver måned?
  • Er der uregelmæssigheder i forhold til omkostningerne?
  • Har vi overset potentielle right-sizing muligheder?
  • Har vi et besparelsespotentiale på Azure – og hvor stort er det?

Vi kigger ned under motorhjelmen for dig

Analysen foregår på den måde, at du giver os læseadgang til dine Azure-data, og med vores analyseværktøj kortlægger vi tingenes tilstand.

Efterfølgende tager vi et møde, hvor vi fremlægger analyseresultaterne, og så er det op til dig, om du selv vil rydde op i systemet, eller om vi eller en anden partner skal hjælpe dig med opgaven.

Hvad får du ud af analysen?

Vores erfaring med Azure-analyser er så entydige, at vi faktisk godt tør garantere dig, at vi kan finde besparelser på dine vegne. Og ja – vi skriver garanti med helt åbne øjne.

Faktisk har vi endnu til gode at lave en analyse, der ikke har påvist et besparelsespotentiale. Og vi har fundet månedlige besparelser, som i kroner og øre har ligget fra 2.000 til 1.000.000 kroner. Om måneden. Det er vel værd at tage med? 

Det kan også være, du vælger at vende situationen 180 grader, så du i stedet for at skrue ned for omkostningerne vælger at udnytte de adgange og de features, du allerede betaler for. Uanset hvad er der et optimeringspotentiale – det vil vi som sagt gerne garantere.

Det med småt:

Analysen er gratis for dig. Vi tror på, at vi kan skabe så meget værdi for din forretning, at vi gerne giver analysen væk i en begrænset periode. Vi håber selvfølgelig, at du efterfølgende vælger os til at rydde op i og tilpasse jeres Azure-løsning, for vi ved, at vi kan hjælpe dig med at trimme din forretning og enten spare masser af penge eller få meget mere for de penge, du bruger. Værdi for dig er lig værdi for os – så bestil en Azure-analyse og lad os skabe værdi for hinanden.

Bestil analysen ved at udfylde formularen

Bestil din Azure Cost Control analyse i dag. Vi er der altid. 

Tlf.+45 3525 5055
hce@progressive.dk