Microsoft Teams Essentials - førende digitale mødefunktioner for alle

Corona-pandemien har tvunget os alle til at arbejde på nye måder. I løbet af to hektiske år er digitale mødeløsninger blevet en væsentlig del af hverdagen, og platforme som Microsoft Teams har gjort det muligt for virksomheder verden over at holde hjulene i gang.
 
Overgangen til en ny arbejdsdag har dog ikke været helt problemfri. For ansatte i små og mellemstore virksomheder var mulighederne for at bruge Microsoft Teams længe begrænsede.
 
Teams var tilgængelig for alle gennem gratis løsninger med begrænset funktionalitet, men for dem, der ønskede mere end det helt basale, var der ingen vej udenom end at købe en fuldgyldig Microsoft 365-konto.
 
Det egnet sig dog ikke til alle. For mange små og mellemstore virksomheder er det ikke rentabelt at stille en fuld Microsoft 365-konto til rådgighed for alle medarbejdere. Nogle ønsker at beholde deres e-mailkonto, mens andre ikke ville give slip på den kalenderløsning, de var vant til at bruge. At udskifte alle IT-løsninger for at frigøre det fulde potentiale i Microsoft Teams var for mange små og mellemstore virksomheder en kompliceret – og dyr – løsning.
 
Derfor har Microsoft nu introduceret Teams Essentials.

Hvad er Teams Essentials?

Teams Essentials er en abonnementsløsning, der giver din virksomhed mulighed for at bruge alle møde- og kommunikationsløsningerne i Microsoft Teams uden at forpligte sig til en fuld Microsoft 365-konto.
 
For 25,20 DKK per bruger om måneden kan alle dine medarbejdere nu få adgang til en af verdens mest brugte digitale mødeplatforme, uden at skulle ændre alle de IT-løsninger, som din virksomhed bruger i dag.
 
Dette giver dig mulighed for at beholde din e-mailløsning, hvis du ønsker det. Eller den kalenderfunktion, du er vant til at bruge. Eller den cloud-tjenesteudbyder, du allerede har et forhold til.
 
Teams Essentials er et tilbud til alle små og mellemstore virksomheder.

Dette er, hvad du får med Teams Essentials:
 

  • Ubegrænsede gruppemøder i op til 30 timer (kun 60 minutter i gratis version)
  • Op til 300 deltagere pr. møde (kun 100 i gratis version)
  • 10 GB lagerplads i skyen pr. bruger.
  • Telefon og online support døgnet rundt

+ Kernefunktionalitet:

  • Skærmdeling
  • Tilpassede baggrunde
  • Sammen tilstand
  • Aftalte møder

Kimen til fremtiden

Siden begyndelsen af corona-pandemien i 2020 har Microsoft Teams oplevet en eksplosiv vækst i antallet af brugere. På to år er antallet af brugere på verdensplan tidoblet.
 
Udviklingen er enorm. Og meget tyder på, at den nye, fleksible arbejdsplads er kommet for at blive. For selv om Danmark er åbnet op igen, så vil mange virksomheder og medarbejdere gerne holde fast i muligheden for at arbejde hjemmefra – eller på farten – uden at gå på kompromis med arbejdsgangen hos resten af deres kolleger.
 
Synkroniseret samarbejde og mulighed for online møder er en forudsætning for at få dette til at fungere. Derfor er lanceringen af Teams Essentials gode nyheder for små og mellemstore virksomheder over hele verden.

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe din forretning til den rigtige løsning. Vi er der altid. 

Jesper Sommer
Business Manager
Tlf. +45 3525 5098
jso@progressive.dk