Network

Sikkert og hurtigt netværk som en del af en solid infrastruktur

Med kompetencer inden for LAN og WAN leverer Progressive et sikkert og hurtigt netværk som en del af en solid infrastruktur. Vi har været Cisco teknologipartner siden 2001 og har i årenes løb opbygget en omfattende viden om og erfaring med implementering af Cisco-løsninger.

I tillæg til Cisco tilbyder vi et trådløst netværk fra Aerohive, som er et controller-less og administreret netværk med enterprise funktionalitet. Det kan erhverves som en service i form af WaaS med store gevinster i form af skalerbarhed og en gennemsigtig prisstruktur.

Fremtidens kommunikationsmuligheder idag

Som platform til samarbejde og kommunikation anbefaler vi den toneangivende løsning Skype for Business, som samler kendte teknologier som e-mail, chat, telefoni og videomøder i én løsning. For at optimere oplevelsen kombinerer vi løsningen med headset fra Jabra og et Competella omstillingsbord til receptionen.

Network

Heino Vigsø

Chief Operations Officer

+45 25431003

Alting går i stå, hvis netværket ikke kører. Det er livsnerven i virksomheden. Adgangspunktet til applikationer, servere, internet og mails – er helt essentielt for virksomhedens produktivitet. Og kravene til netværket øges konstant i takt med, at flere og flere applikationer og informationer hentes via internettet.

Wireless As A Service – når det trådløse netværk skal give forretningsmæssige fordele

Det trådløse netværk bør faktisk fungere endnu bedre end den stationære infrastruktur. Den moderne medarbejder bruger det trådløse netværk til en lang række opgaver i en dagligdag, hvor det er helt naturligt at arbejde online med hinanden, ligegyldigt hvor man befinder sig.

Til trådløst netværk anbefaler vi Aerohive, som giver følgende fordele:

  • Prioriteret trafik ift. applikation eller datatype, således at der reserveres plads til forretningskritiske data
  • Enterprise funktionalitet også til mindre virksomheder
  • Inkl. service hos Progressive

Vores kunder siger

"Det ville være svært at drive vores 15-16 databaser uden en driftsoperatør ved vores side. Faktisk ville det ikke kunne lade sig gøre"

Jens Jakob Nørtved Bork

Danmarks Miljøportal

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge