Med Office 365 Advisory fra Progressive holder vi jer konstant opdateret på alt det nye i Office 365. Samtidig er I sikret fuldt overblik over både licenser og brugernes udnyttelse af platformen.

Office365 Advisory for optimering

Office 365 er en avanceret produktivitetsplatform, og med Progressives Office 365 Advisory klæder vi jer på til at vælge, hvilke af de utallige Office 365 features, der er relevante for jeres virksomhed. Ved at tilvælge Adoption Workshops til jeres Advisory-pakke implementerer vi Office 365, sikrer at alle brugere er på og at programmer anvendes med succes.

Med Office 365 Advisory sørger vi for, at I får det fulde udbytte af jeres Office 365-løsning. Vores eksperter vejleder jer i, hvilke af de talrige Office-programmer giver værdi for jeres forretning og arbejdsmetoder. Vi sparrer med jer og finpudser jeres løsning ved at rådgive jer om, hvilken rækkefølge I skal implementere programmerne i, for at det passer til jeres arbejdsgange. Vi holder jer opdateret på alt det nye i Office 365, og I er sikret et fuldt overblik over licenser og rettigheder.

Office 365 Advisory indeholder værdifulde services, så I får det fulde udbytte af din Office 365 løsning:

 • Office 365 licens
 • Adgang til Servicedesk
 • Periodiske Roadmap-møder
 • Progressive Digest Update
 • Office 365 Handling
 • Option: Adoption Workshops

Få styr på data, licenser og rettigheder

Undgå at betale for de licenser, der ikke bliver brugt. Bliv klædt på til at rådgive jeres brugere om de mest nyttige features og hold styr på deres data. Office 365 Handling hjælper med det hele:

 • Løbende tilpasning af licenser
 • Løbende tildeling af rettigheder
 • Sikring af data i forbindelse med opsigelser mv.
 • Månedlig rapport om udnyttelsen af Office 365
 • Alle licenser er med i abonnementet

Adgang til Servicedesk

Brugen af Office 365 Advisory forudsætter et Servicedesk-abonnement hos Progressive. Abonnementet giver jer fuld adgang til support fra vores store hold af erfarne specialister.

Periodiske Roadmap-møder

På vores periodiske Roadmap-møder serverer vi masser af værdifuld info ude hos jer. Vi præsenterer nyheder og viser de vigtigste frigivelser, der er i vente i den kommende periode. Møderne er betydelige i forhold til udbyttet af jeres Office-løsning, og de bruges også til spørgsmål og sparring. Antallet af Roadmap-møder afhænger af jeres løsning og behov.

Løbende opdatering

Med Progressive Digest Update er I altid forberedt på spørgsmål fra jeres brugere. Både om hvad der er nyt, og hvad der er på vej. Den grundige orientering lander i jeres indbakke mindst to gange om måneden.

Adoption Workshops

Tilvælg vores workshops, som sikrer, at brugerne tager værktøjerne i Office 365 til sig. Sammen med jeres månedlige rapport om udnyttelsen af Office 365 hjælper Adoption Workshops jer til at sikre optimal brug af programmerne. Med aftalte intervaller vil Progressives eksperter, som også har kendskab til jeres branche og virksomhed, afholde workshops med jeres nøglepersoner således, at I ser potentialet i de nyligt installerede Office 365 programmer. Dette minimerer skygge-it, og I kan forbedre jeres datastyringen.

Sådan kommer I i gang med Office 365 Advisory

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe jer videre, så I kan få den fulde udbytte af jeres Office 365-løsning.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge