Når du har brug for en IT-driftspartner, der altid er der for dig

Vi er en nærværende og serviceminded IT-driftspartner. Vi tænker altid i værdifulde IT-løsninger for dig. 

Vi er der for at forbedre processer og forandre procedurer med IT

I mere end 20 år har vi været IT-partner for private virksomheder og offentlige organisationer, hvor vi hjælper med at optimere og sikre IT-driften. Vi er der for at holde arbejdsstationer i gang og produktioner kørende. Hver evig eneste dag.

Vi er der, når det er sjovt. Og virkelig alvorligt

Vores kodeord er service, og vores løfte er nærvær i hverdagen. Vi kæmper for vores kunder – altid. Nogen gange kræver det, at vi smider alt, hvad vi har i hænderne, og løser det her-og-nu. Andre gange drøfter vi strategien sammen og lægger en plan. Det vigtigste er, at du ved, vi først lukker opgaven, når den er løst. 

Vores historie bygger på en vision, der stadig lever

Det hele startede i 1999, hvor tre unge studerende havde en vision om at revolutionere den danske IT-branche. I et arbejdsværelse på 6,5 m2 boblede visionen om at overgå kundernes forventning gennem en forening af teknologi, innovation og dyb respekt og forståelse for kundens forretningsmæssige problemstillinger. Det er den vision, vi stadig bygger på.

Tallene taler for sig selv

 • 20 års erfaring at rådgive ud fra

 • 2 kontorer i Viby og Herlev

 • +100 medarbejdere at sparre med

 • +9500 cloud brugere på vores løsninger

 • +4000 servere i drift

“Progressive putter os ikke bare ned i en kasse, men finder den løsning, der er bedst for os. Det er altid med det afsæt i: det løser vi.”

Kenneth Møller, Head of Infrastructure, Scalepoint Technologies

Vores værdier er udgangspunktet for alt, hvad vi gør

Når vi udvikler løsninger, og samarbejder og sparrer med vores kunder, gør vi altid vores bedste for at leve op til vores værdier. De hjælper os med at opfylde vores vision og mission.

 1. Vi skaber værdi for kunden og lønsomhed for Progressive

 2. Vi kommunikerer åbent, direkte og med respekt for hinanden
 3. Vi bidrager til en vinderkultur
 4. Vi har det sjovt, når vi er på arbejde
 5. Vi holder en høj forretningsmoral
 6. Vi spiller hinanden gode

Vores vision

Vi udfordrer kunderne til at realisere deres potentiale ved digital transformation.

Vores mission

Vi har de dygtigste og mest engagerede medarbejdere, der leverer innovative og sikre IT-services, som forbedrer vores kunders konkurrenceevne.

Menneskene bag Progressive

Virksomheder er mennesker og kultur – og i Progressive er kulturen forankret i vores ledelse, som tilsammen har mange års erfaring fra forskellige brancher.

Mød vores ledelse her

Tag fat i vores salgsafdeling

Vores erfarne sælgere sidder klar til at tage en dialog med dig. Helt uforpligtende og med dine behov i fokus.

Kontakt salg

Vi leverer til fællesskabet

I Progressive sætter vi en ære i at være med til holde hjulene i gang – både i den private og i den offentlige sektor. Derfor er vi også glade for at være på SKI 02.06, 02.18 og 02.22. Dermed er vi endnu stærktere rustet til at levere IT-løsninger til det offentlige marked.

 

Vi er en del af en større familie

Progressive er en del af itm8-koncernen, hvilket giver os – og ikke mindst dig – en lang række fordele. Itm8 består af 11 specialiserede og uafhængige IT-virksomheder, der samarbejder om at tilbyde endnu bedre løsninger til dig som kunde. Er der kompetencer, vi ikke kan byde ind med, eller services, vi ikke kan levere, er hjælpen altid tæt på. Vi er altså en del af noget større, hvilket giver dig adgang til bedre løsninger og enklere processer. Det gælder i dag. Og i morgen.

Mød vores itm8 familie her.

Se jobs

Brug for en IT-partner, der altid er der for dig? Så ringer du bare.

Tlf. +45 3525 5070
info@progressive.dk