Vi er en del af en større familie

Progressive er er en del af itm8-koncernen, hvilket giver os – og ikke mindst dig – en lang række fordele. Itm8 består af 11 specialiserede og uafhængige IT-virksomheder, der samarbejder om at tilbyde endnu bedre løsninger til dig som kunde. Er der kompetencer, vi ikke kan byde ind med, eller services, vi ikke kan levere, er hjælpen altid tæt på. Vi er altså en del af noget større, hvilket giver dig adgang til bedre løsninger og enklere processer. Det gælder i dag. Og i morgen. 

Besøg itm8.com

CloudTeams er specialister i at implementere Cloud-løsninger og hjælpe virksomheder fra de indledende tanker om analyse og udvikling af Cloud-strategi til migrering og optimering. CloudTeams blev grundlagt i 2017 af tidligere Microsoft-konsulenter, og er i dag Microsoft Gold Partner. 

Besøg CloudTeams

Improsec er eksperter i pragmatisk IT-sikkerhed og yder rådgivning om prioritering og implementering af organisatoriske og tekniske sikkerhedsløsninger. Improsec forbedrer sikkerhed, og navnet er en sammentrækning af lige netop dét (improve security).

Besøg Improsec

Et af Danmarks mest erfarne konsulentteams med mere end 10 års erfaring indenfor digital transformation. Services og ydrelser er centreret omkring API’er, integrationer og Microsoft Azure. Copenhagen Softwares arbejder efter at nedbryde barrierer mellem forretning og IT. 

Besøg Copenhagen Software

Me'ning er specialisteret i Microsoft løsninger herunder Modern Workplace, Customer Engagement, Data og Analyse og Specialudvikling. Med afsæt i human understanding hjælper Me'ning virksomheder med at give digitalisering mening.

Besøg Me'ning

 

 

Mentor IT tilbyder services indenfor outsourcing, hosting og drift. Deres ambition er at levere Danmarks bedste IT-oplevelse med tre ting i fokus: At flytte selskabets kunder, sikre dem en god IT-oplevelse og være med dem hele vejen. 

Besøg Mentor IT

 

 

 

Emineo er specialister i databasedrift, ydelsesproblemer og licensregler med fokus på Oracle-teknologi. I 1997 startede Emineo og arbejder udelukkende med Oracles databaser (Oracle & MySQL) på de fleste platforme, "on-premises" og i skyen.

Besøg Emineo

 

Sotea er it-afdelingen for deres kunder, med alt inklusiv i prisen. Når de siger nul ekstraregninger, mener de det. De er grundlagt i år 2000. Og de slår sig på at have en fast pris på alle deres ydelser. De agerer den ”frække” dreng i klassen når det handler om it outsourcing.

Besøg Sotea

 

Miracle42 er eksperter indenfor drift, udvikling, test og rådgivning. Deres vigtigste mål er at skabe en forretningsmæssig forskel med IT for hver eneste kunde ligemeget om det drejer sig om applikationsudvikling, test, databasedrift eller hosting.

Besøg Miracle42

 

 

IT Relation leverer IT-drift, cloud services, digitalisering og udvikling af IT-løsninger. 750 specialister står klar til at understøtte kundernes forretningsmål med IT. De optimerer essentielle IT-platforme, som er nøglen til enhver sund og vækstklar virksomhed. Deres brand promise "Closer to Costumers" og den gode relationen er fundament for ethvert samarbejdet.  

Besøg IT Relation

 

 

En af de førende applikations- og cloududbydere i Norden. Med de bedste kompetencer og største passion løser AddPro komplekse forretningsmæssige udfordringer og finder innovative løsninger, som understøtter kundernes konkurrenceevne. AddPro har lokationer i Danmark og Sverige, hvor stærke teams af specialister sidder klar til at vejlede virksomheder om deres digitale transformation

Besøg AddPro Danmark

Besøg AddPro Sverige

 

Cenvation leverer innovative IT-løsninger til den finansielle sektor og kunde- og medlemsorienterede virksomheder og organisationer. De tror på specialisering, og deres løsninger er derfor bygget op omkring dyb viden og erfaring om nøje udvalgte brancher. Løsningerne er baseret på markedets bedste platform, Microsoft Dynamics 365, og kombineret med Cenvations egenudviklede branchespecifikke addons.

Besøg Cenvation