Ledelsen

Jesper Larsen - CEO

Jesper Larsen – Chief Executive Officer & partner
Tiltrådte i Progressive d. 1. september 2016 og har en række lederjobs i IT sektoren bag sig. Før Progressive var Jesper nordisk CEO for Avaya, og tidligere blandt andet salgs- og marketingdirektør i NetDesign og salgsdirektør i IBM Danmark.

heino-vigsoe_1

Heino Vigsø – Chief Operations/Chief Sales Officer  
Er ansvarlig for infrastruktur og outsourcing af it-drift. Fokus er at sikre stabil og effektiv drift samt høj kvalitet i alle leverancer. Han har ligeledes ansvaret for Progressives kunder i dette segment. Før Heino kom til Progressive, var han salgs- og markedsdirektør hos it-virksomheden netIP.

christian-larsen_1

Christian Larsen – Chief Operations Officer
Er ansvarlig for området Business Solutions & Application Management, der omfatter leverance af forretningskritiske it-projekter, ofte baseret på Microsoft teknologier som Dynamics CRM, SharePoint og .NET.

claus-kjaer-joergensen_1

Claus Kjær Jørgensen – Chief Financial Officer
Har et stærkt fagligt fundament inden for økonomi og finans, der blev grundlagt allerede tidligt i karrieren i revisionsfirmaet Faurum & Jørgensen. Siden har han arbejdet som CFO hos reklamebureauet Grey Nordic, mediebureauet Mediacom Nordic, Metropol i Berlingske koncernen og senest i Infomedia.

morten-olsen_1

Morten Olsen Chief Technology Officer    
Er ansvarlig for Market & Business Development området og er derved ansvarlig for Progressives teknologiske konceptudvikling af nye, samt videreudvikling og optimering af eksisterende service offerings.

jan-hoejsgaard_1

Jan Højsgaard – Divisionsdirektør  
Er ansvarlig for forretningsområdet General Business, herunder ansvaret for segmenterne Generel Accounts og forsyningsselskaber. Jan ansvar for salg af Hardware og Software til Progressives kunder, og har desuden det overordnede ansvar for leverandørsamarbejdet. Jan har erfaring fra it-branchen helt tilbage fra 1993, hvor han bl.a. har siddet som administrerende direktør for Datatech, Studio 1-2 og divisionsdirektør for EDB gruppen.

tina-kurtik_1

Tina Kurtik – HR Manager 
Har 12 års HR erfaring indenfor alle HR discipliner med både strategisk og operationel fokus. Særlig erfaring indenfor it-rekruttering på alle niveauer. Har stået i spidsen for større organisations HR-projekter i tæt samarbejde med direktion og den øvrig ledelse. Brænder for at skabe værdi for forretningen og sætte medarbejdertrivsel på dagsorden.

signe-gry-bangsgaard-hoeybye_1

Signe Gry Høybye – Head of Sales Operations & Marketing 
Er ansvarlig for governance omkring områderne CRM og Planning Board der omhandler udbudssager, herunder SKI aftaler, samt større private sager. Derudover er Signe ansvarlig for marketing, herunder strategi til understøttelse af forretningens Go To Market plan, samt ansvarlig for Microsoft Partnerskabet på marketing-delen.

mette-goebel_1

Mette Gøbel – Direktionsassistent 
Er ansvarlig for support til ledelse og organisation, herunder udvikling af analyser og datamodeller til brug for beslutningsgrundlag. Mette arbejder på tværs af organisationen med fokus på proces- og forretningsudvikling, og indgår i Udbudsteamet, ligesom hun repræsenterer ledelsen i udvalget for informationssikkerhed.