Progressive har opnået partnerstatus hos en lang række førende leverandører og producenter af hard- og software, ligesom vi har alle relevante certificeringer. Det er jeres sikkerhed for vores viden og ekspertise.

ski leverandor logo

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI)

veeam logo

Veeam

kaspersky logo

Kaspersky

microsoft gold logo

Microsoft

Software du kender og stoler på 

Progressive er stolte af at være Microsoft Gold Partner inden for adskillige områder, og Microsoft er uden sidestykke vores primære teknologipartner. Uanset om du skal have rådgivning og hjælp til Microsoft 365, drift og Governance af kapaciteter i Azure eller hosting af komplekse on-premise applikationer, så kan Progressive hjælpe. Vi har mere end 20 års erfaring med at levere Microsoft produkter og vores konsulenter er altid klar til at bygge løsninger fra verdens største softwarefirma. Vi leverer også produkter og tjenester fra Microsoft gennem SKI aftale. 

fortinet logo

Fortinet

Netværk  og sikkerhedsprodukter i særklasse

Det er ikke uden grund, at Fortinet er blevet voldsomt populært på meget kort tid. Deres innovative produkter er helt i front på funktionalitet og kvalitet selv om prisen ofte er det halve af de etablerede konkurrenter. Uafhængige analyser fra Gartner og Forrester Research bekræfter Fortinets stærke markedsposition. Fortinet er vores primære leverandør af sikkerhedsudstyr til netværk og netværksenheder, der installeres fysisk hos vores kunder. 

Uniqkey cybersikkerhed

Uniqkey

Ekstra log-on sikkerhed som alle kan bruge

Uniqkey er en mobil App, som skaber ekstra sikkerhed til Cloud-services eller egne servere. Styrk dine brugeres håndtering af adgangskoder, indfør central styring via integration til Active Directory og Azure, og få et kontrolpanelet der viser alle identiteter, rettigheder og adgange. Uniqkey danner desuden et overblik over alle loginforsøg og gemmer dem i en central logfil, også for skytjenester man ellers normalt ikke kan danne logfiler for. App’en kan desuden virke som MFA for både Microsoft og Google tjenester, så brugerne kan samle deres OTP-kompatible adgangskontrol i én og samme App. Uniqkey kan også leveres på SKI aftale.

bluewhale logo

Bluewhale

Sikker mail på en nem måde – til både offentlige og private organisationer

Med Bluewhale får du en løsning, der sikkert bringer beskeder og store filer direkte til dine modtageres indbakke, uden dine brugere skal have det store krypterings-kursus. Persondata og følsomme oplysninger kan sikkert og nemt sendes over internettet ved hjælp af et simpelt, men effektivt plug-in i Microsoft Outlook. Modtageren foretager nemt dekryptering ved hjælp af et password, en eengangskode sendt via SMS, eller endda NemID signatur. Bluewhale er certificeret efter ISAE 3000 og kan dermed garantere for forsvarlig håndtering af data. Bluewhale kan også leveres på SKI aftale, enten som skytjeneste eller som en del af kundens eksisterende infrastruktur. Alle funktioner fungerer med Office 365/Microsoft 365.

Zap Logo

Zap Data Hub

Ægte Business Intelligence der ikke sprænger din bankkonto 

Det kan være er svært at komme i gang med avanceret dataanalyse på data fra komplekse forretningssystemer og økonomiløsninger. Med Zap Data Hub bliver opgaven overkommelig. Zap tilbyder ELT-software til automatisering af data-flows fra dine forretningssystemer, så du hurtigt kan komme i gang med at få værdi ud af dine data. Med ekstra optimering til Microsoft Dynamics, Sage og Salesforce kan du gå i gang med at bygge web-baserede rapporter, Excel pivottabeller eller Power BI rapporter samme dag som produktet er installeret. De medfølgende prædefinerede rapporter sikrer, at du lærer systemets muligheder at kende meget hurtigt. Zap kan leveres til on-premise drift i din egen infrastruktur ved hjælp af Microsoft SQL Server, eller kan leveres som en skyløsning i Microsoft Azure.

Sardina Systems logo

Sardina Systems

Private Cloud du kan stole på

Mangler du mulighederne fra ”ægte cloud”, men i et kontrolleret IT miljø du rent faktisk selv har kontrollen over? Og driver du mange virtuelle maskiner, som du synes er dyre at have liggende hos de store skytjenester? Så mangler du din egen OpenStack, som er en fuldt API-drevet Open Source Cloud platform der kan drives på dine egne private servere. Progressive leverer OpenStack i en færdig pakke fra Sardina Systems, så du ikke skal bekymre dig om opgraderinger, patching og drift. Dermed får du en effektiv Private Cloud løsning, som gør det muligt hurtigt at opleve værdien af OpenStack- og Kubernetes clouds. Din helt eget API-drevne Private Cloud leveres fra Progressives eget datacenter i Århusgade, så du er sikret maksimal kontrol og compliance. Løsningen kan bl.a. leveres inden for EBA Guidelines og med mulighed for uafhængig IT revision som krævet i Outsourcingbekendtgørelsen.

Partnere

Rancher

Containere og Kubernetes som service

Er du allerede nået langt med at konvertere dine IT løsninger, så de kan drives i Docker Containere? Så ved du også, at Kubernetes er fantastisk og fantastisk kompleks på samme tid. Listen af afhængigheder og støttekomponenter er lang. Vedligehold og debugging kan tage værdifuld tid fra din IT organisation eller dine udviklere. Med Rancher kan du få en fiks og færdig Kubernetes (K8S) løsning og dermed slippe for kompleksisteren ved at have egen Kubernetes løsning. Hos Progressive kan du få din egen Rancher klynge i hjertet af København, leveret på højkvalitets Cisco UCS blade servere med redundant strøm, køling og netværk. Har du brug for et Schrems-II venligt alternativ til de store udbydere, eller for Worker nodes med særlige krav til høj ydeevne (f.eks. med Intel Optane DC Persistent Memory) så står vi klar til at hjælpe.

infinidat logo

Infinidat

Wizdom

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge