NYHED: Progressive bliver til itm8. Vi bliver ét itm8 – dit digitale kompas 

Nyhed: Progressive og itm8s 12 øvrige selskaber går sammen og bliver ét itm8. I fællesskab vil vi sikre de bedst mulige services indenfor digital transformation og sikkerhed.

I et hurtigt skiftende teknologisk landskab vil vi gerne tilbyde flere specialiserede vidensområder, der i højere grad favner vores kunders totale it-behov. Progressive bliver derfor til itm8, så vi sammen med de øvrige selskaber i itm8-gruppen fremadrettet kan realisere en fælles vision: At blive kundernes digitale kompas. 

Læs hele nyheden her

Sammen vil vi i fremtiden operere ud fra fire specialiserede divisioner, der kan sikre kunderne en markedsledende palet af it-ydelser og specialister:  

  • Cloud & infrastruktur
  • Digital transformation
  • Applications services
  • Cyber Security

”Vi tror på, at hvis vi kommer tættere på hinanden i itm8, så kan vi også komme tættere på vores kunder. En sammenhørighed, der er helt afgørende, i forhold til at skabe værdifulde løsninger for vores kunder” siger Henrik Kastbjerg, CEO for itm8. 

Ét brand fra 15. november 2023 

Progressive tager dermed hul på en ny spændende rejse, hvor Progressive fra dags dato bliver en synlig del af itm8. 

"Vores nuværende selskaber i itm8 passer godt ind i de fire nye divisioner, og for vores kunder vil der forretningsmæssigt ikke være en tydelig forskel på den service, de købte i går, til den, de får i morgen. Ét nyt itm8 er en rejse, vi tager hul på fra i dag. Mens forandringerne er nogle, vi først skal til at skabe; i tæt samarbejde med både vores kolleger og kunder” siger CEO for Progressive, Jesper Larsen samstemmigt med ledelsen i de øvrige selskaber i itm8-gruppen.

Læs hele nyheden her

Til orientering fortsætter nuværende CEO for for Progressive, Jesper Larsen, som en del af den øverste ledelse i itm8.