Progressive styrker ledergruppen

I løbet af de seneste måneder er ledelsen i Progressive blevet styrket:

Claus Kjær Jørgensen skal som ny Chief Financial Officer (CFO) tage sig af økonomien og bliver også en del af direktionen. Han startede oprindeligt i et revisionsfirma, og siden er fulgt forskellige økonomistillinger i Grey Scandinavia, Mediacom Nordic, Metropol Online og Infomedia.

Morten Olsen er ansat som Chief Technology Officer med ansvar for teknologisk strategi og forretningsudvikling. Hans opgave bliver at videreudvikle Progressives løsninger og tilbud, så de skaber mest mulig værdi for såvel virksomhed som kunder, som især er mellemstore private og offentlige virksomheder over hele landet. Morten Olsen har tidligere drevet egen virksomhed og har senest arbejdet som CIO i det tidligere DanNet, i Experian samt i Novell som direktør for forskning og udvikling i EMEA.

Heino Vigsø er ansat som salgsdirektør med ansvar for Progressives kunder vest for Storebælt. Han skal desuden udbygge Progressives position inden for outsourcing og cloud computing over hele landet. Heino kommer fra Thisted og har de sidste 12 år været salgs- og markedsdirektør i it-virksomheden netIP.

 

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge