Security

Giv virksomheden et sikkert fundament

Virus, hackerangreb, phishing og andre trusler er en alvorlig udfordring mod virksomheder og offentlige organisationers it-sikkerhed. Oplysninger om borgere og kunder kan havne i forkerte hænder og forretningshemmeligheder kan blive stjålet.

Én partner til det hele

Derfor er effektiv beskyttelse en absolut nødvendighed i nutidens hastigt voksende trusselmiljø.

For at beskytte jeres virksomhed, er det afgørende at have en dækkende og sammenhængende sikkerhedsløsning. Den skal være i stand til at håndtere både nye og ukendte trusler, og samtidig automatisk opdateres så den hele tiden er up to date med kendte trusler.

Progressive er en stærk og erfaren partner til jeres it-sikkerhed. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og vi hjælper med at:

  • Beskytte virksomheden (Protect the Business)
    Vi arbejder med den nyeste generation af sikkerhedsteknologi til at beskytte virksomheden mod angreb og sikre, at uvedkommende ikke får adgang til jeres netværk.
  • Vurdere jeres sikkerhedssituation (Assess the Risk)
    Vi laver en fuld analyse af sårbarheder i jeres netværk. Hvem kan angribe, hvor og hvordan? I får en udførligt Cyber Threat Assesment-rapport, der giver det fornødne overblik til at træffe beslutninger udfra. Vi kan også tilbyde at teste jeres organisations sårbarhed overfor phishing-angreb.
  • Drive virksomheden sikkert (Operate with Confidence)
    Progressive tilbyder delvis eller fuld drift af jeres it-sikkerhed, så I kan koncentrere jer om kerneforrretningen fremfor at skulle løse komplekse sikkerhedsspørgsmål. Det gælder både on-premise eller i vores eget datacenter. Vores professional services sikrer daglig drift med høj oppetid og løbende konfiguration og vedligeholdelse af systemerne.
Vil du vide mere?
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge