Security

Din IT-sikkerhed er vigtig

Virus, hackerangreb, phishing og andre trusler er en alvorlig udfordring mod it-sikkerheden i virksomheder og offentlige organisationer. Med den rette it-løsning slipper du for disse bekymringer.

Effektiv beskyttelse af jeres dokumenter

Derfor er effektiv beskyttelse en absolut nødvendighed i nutidens hastigt voksende trusselmiljø.

Oplysninger om borgere og kunder kan havne i forkerte hænder, og forretningshemmeligheder kan blive stjålet. For at beskytte jeres virksomhed er det afgørende, at I har en dækkende og sammenhængende it-sikkerhedsløsning, hvor alle trusler bliver håndteret. Som kunde hos Progressive opdaterer vi hele tiden jeres it-sikkerhedsløsning, så I undgår virus, hackerangreb, phishing og andre it-angreb.

Sådan bliver du it-sikker med skræddersyede løsninger

  • Vurdering af jeres sikkerhedssituation
    I får en fuld analyse af sårbarheder i jeres netværk. Hvem kan angribe, hvor og hvordan? I får en udførligt Cyber Threat Assesment-rapport, der giver jer det fornødne overblik til at træffe beslutning om den rette it-sikkerhedsløsning. Rapporten kan også indeholde en test af jeres organisations sårbarhed overfor phishing-angreb.
  • Beskytte virksomheden
    Uvedkommende får ikke adgang til jeres netværk, da vi arbejder med den nyeste generation af sikkerhedsteknologi til at beskytte jer mod angreb.
  • Lad Progressive styre din sikkerhed
    Med en it-outsourcing til Progressive tilbyder vi delvis eller fuld drift af jeres it-sikkerhed. Det gælder både on-premise eller i vores eget datacenter. I kan derved koncentrere jer om jeres kerneforrretning fremfor at skulle løse komplekse it-sikkerhedsspørgsmål. Vores servicedesk sikrer daglig drift med høj oppetid og løbende konfiguration og vedligeholdelse af alle systemerne.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge