it security med progressive

På den moderne arbejdsplads er det nødvendigt at beskytte alle servere, bærbare computere og mobilenheder. Med en brugervenlig administrationskonsol hjælper Kaspersky Endpoint Security jer med at beskytte alle de enheder, I benytter i virksomheden, mod de nyeste trusler.

Kaspersky Endpoint Security leverer Next-Gen kraftig flerlagsbeskyttelse mod alle typer af cybertrusler.

Hvad er Kaspersky Endpoint Security?

Kaspersky Endpoint Security er Best-in-class anti-malware software kombineret med automatisk forebyggelse og real-time cloud-assisteret sikkerhedsinformation fra Kaspersky Security Network.

Antivirusprogrammet Kaspersky Endpoint Security sikrer:

  • Beskyttelse mod de nyeste trusler, herunder ransomware.
  • Blokade af ondsindede handlinger og ødelæggende adfærdsmønstre, der tyder på malware.
  • Kontrol af applikations- og netværksaktivitet.
  • Applikationskontrol der giver it-administratorer muligheder for at tillade, blokere eller regulere applikationer, herunder ‘Standard Deny’ i Live eller testmiljø.

Mobile enheder bliver også sikret

Kaspersky Mobile Device Management kan give centraliseret management af virksomhedens mobile enheder med hensyn til adgange, rettigheder og mulighed for at fjerne enheder i tilfælde at tyveri eller tab.

Kaspersky Endpoint Security er tilgængelig i 3 niveauer

CloudSelectAdvanced
Lokalt installeret, modulopbygget konsol
Enkel og intuitiv, cloud-baseret konsol
Prækonfigurerede sikkerhedsprofiler
Avanceret beskyttelse af arbejdsstationer og filservere
Enheds- og internetstyring
Programstyring
Security for mobile
Mobile device management
Administration af mobilapplikationer
Systemadministration
Kryptering

Mange danske virksomheder er allerede virussikret

Progressive er Kaspersky Gold Partner

Progressive er Kaspersky Gold Partner, da vi allerede har øget sikkerheden i mange danske virksomheder med dette antivirusprogram. Vil I også gerne i gang?

Andre sikkerhedsløsninger fra Kaspersky

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Registrer og bloker for spam og ondsindede e-mails, før de bliver et problem. Dette sker uden at nedsætte produktiviteten eller, utilsigtet, at slette legitim trafik. Avancerede heuristiske teknologier, sandkasser og maskinlæring beskytter e-mails mod spam, phishing, kompromittering af virksomhedsmails (BEC) og andre avancerede trusler.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 har en intuitiv styring fra en enkel, skybaseret konsol – Kaspersky Business Hub. I har fuld kontrol over, hvad der sker med mistænkelige e-mails. Den giver jer beskyttelse mod den seneste spam, phishing, malware (herunder ransomware) og avanceret filtrering af vedhæftede filer.

Læs om Progressives Office 365-løsning.

Kaspersky Security for hybrid cloud

Uanset hvor du bearbejder og opbevarer vigtige virksomhedsdata (enten i en privat eller offentlig sky eller begge) leverer Kaspersky en afbalanceret kombination af fleksibel, kontinuerlig sikkerhed og sikker effektivitet. Dine data vil være beskyttet mod de mest avancerede, aktuelle og fremtidige trusler uden at gå på kompromis med systemets ydeevne.

Læs om Progressives cloud-løsninger.

Kaspersky Endpoint Detection and Response

Slutpunkter er stadig de væsentligste mål for cyberkriminelle, hvor det er blevet normen at omgå traditionelle sikkerhedsforanstaltninger for slutpunkter. Virksomheder skal implementere en proaktiv tilgang for at kunne reagere korrekt og omkostningseffektivt. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) jager proaktivt modstandere ud og stopper trusler ved at reagere hurtigt og effektivt på hændelser og ved brud på datasikkerheden, før de kan forårsage kostbare skader. Alt dette sker uden at påvirke produktiviteten, og kræver ingen større investeringer.

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

Kaspersky Lab´s branchegodkendte Anti Targeted Attack Platform-løsning beskytter virksomhedens kontinuitet samt status for digital transformation ved at give effektiv trusselsadministration og forsvarsmuligheder for at behandle alle stadier af et målrettet angreb.

Selve platformen er udstyret med teknologier i flere lag til forebyggelse, samt integration med en omfattende portefølje af produkter og tjenester, som udgør et enkelt holistisk system dedikeret til registrering, svar og forudsigelse. Derved opnås en fuldt integreret og strategisk tilgang til avancerede målrettede angreb og trusselsdetektion og respons.

Kaspersky DDoS Protection

DDoS står for Distributed Denial of Service (distribueret servicenægtelse), og er betegnelsen for et angreb, der bevidst overbelaster en internetserver i en sådan grad at reelle forespørgsler til serveren ikke kan besvares i tide. For at forsvare din virksomhed mod DDoS-angreb har du brug for en løsning, der registrerer angreb så hurtigt som muligt. Kaspersky DDoS Protection kæmper på to fronter: Med DDoS-Intelligence og gennem Kaspersky Labs særlige forsvarsinfrastruktur. Kasperskys Security Intelligence Teams bruger sofistikerede metoder til at overvåge DDoS-trusselsbilledet for at de er et skridt foran de kriminelle. De kan så nå at registrere DDoS-angreb endnu tidligere. Vi bruger samtidig en kombination af on- og off-siteteknologier til at beskytte din virksomhed.

Sådan kommer I videre med en antivirusløsning

Kontakt Peter Kjær på 9927 1031 for at høre nærmere om jeres muligheder. Læs også om vores andre sikkerhedsløsninger.

Begynd at skrive og tryk ENTER for at søge