Vi løfter din virksomhed op i skyen. På en måde, der giver mening for dig.

Er en cloud-løsning svaret på alle spørgsmål?

Cloud er et af de ord, der fylder mest i debatten om IT, og du kan nemt få indtrykket, at cloud er svaret på alle spørgsmål.

Det er bare ikke nødvendigvis rigtigt for alle. Og som med alle andre IT-overvejelser handler det i bund og grund ikke om de tekniske muligheder, der er tilgængelige, men om de konkrete behov, din konkrete virksomhed har. Det er her, vi gerne vil starte cloud-snakken med dig.

Det begynder med en Cloud Readiness-analyse

Rejsen mod skyen bør begynde med en ruteplan. Og en idé om, hvad du forventer at få ud af turen. Derfor tilbyder vi dig en Cloud Readiness Assessment – en analyse, som giver dig svar på, hvad der skal til for, at du kan komme i skyen på den mest optimale måde.

Det hele handler om at skabe et solidt grundlag for at træffe den rigtige beslutning om din virksomheds IT-strategi og -setup.

Læs mere om Cloud Readiness Assessment her

Ingen IT-miljøer er ens. Men der er en række forhold og udfordringer, som går på tværs af brancher. Og derfor ved vi, hvilke trin du skal igennem for at udnytte de forskellige cloud-løsninger bedst muligt.

Vælg den rette cloud løsning. I den rigtige rækkefølge

Noget af det, der kan gøre cloud-verdenen lidt vanskelig at forholde sig til, er, at cloud er et bredt begreb, som kan dække over mange ting fra software over cloud datacentre til platforme, services og devices.

Vi tror på, at det giver god mening at hive det hele ned i øjenhøjde og tage udgangspunkt i, hvad der er relevant for dig lige netop nu. Og dernæst kigge på, hvilken rækkefølge tingene skal tages i.

Private, public eller hybrid cloud? Vi guider dig 

Når du skal vælge en cloud-løsning, er du nødt til at have et overblik over, hvilke typer du kan vælge imellem, samt hvilke fordele og ulemper, de hver især har. Det giver vi dig meget gerne over en kop kaffe. Vil du vide mere om dine muligheder, inden vi mødes, kan du læse her.

Private Cloud – fuld kontrol

Et privat cloud-miljø er en cloud-løsning, hvor dine data – og kun dine data – hostes på et privat og lukket netværk. Serverne står enten i et datacenter, som din hosting- eller cloud-partner driver, eller også står de på din virksomheds egen adresse.

Public cloud – stordrift og skalérbarhed

Public cloud er den brede “fællesløsning”, hvor en lang række kunder deler pladsen på serverne, som fysisk befinder sig på et datacenter, der bliver drevet af cloud-leverandøren.

Hybrid cloud – få alle fordelene

Hybrid cloud giver mulighed for at placere nogle data i et public cloud-miljø, mens andre placeres i en private cloud-løsning. Hvis du vælger en hybrid cloud-løsning, får du det bedste af begge verdener.

Fysisk placering af servere

Mange af vores kunder foretrækker at ligge i Progressives datacentre. De ligger i Danmark, så du kan i teorien komme ud og røre ved netop den server, hvor dine data opbevares. Med placeringen på dansk grund er der desuden ingen problemer, hvad angår compliance og governance.

Sikkerhed er en selvfølge

Vores datacentre er først og fremmest designet med sikkerhed for øje. Der er fuldstændig styr på overvågning og hvilke personer, der har adgang til dine data. Og rent teknisk er centrene bygget efter alle kunstens regler med nødstrømsanlæg og redundant køleanlæg, der sikrer konstant temperatur og luftfugtighed. 

Eksperter i Azure. Microsoft har valgt os – og vi har valgt dem

Som cloud-leverandør skal man også træffe nogle valg – blandt andet hvilken platform, man skal tilbyde sine kunder. I Progressive har vi valgt Microsoft Azure, og Microsoft har valgt os. Vi er en af de få udvalgte partnere i Danmark, som er en integreret del af platfomen, og derfor kan vi blive jeres nemme kontakt, så I ikke behøver at gå direkte til Microsoft.

Azure – hybrid cloud I verdensklasse

Og hvad kendetegner så Azure sammenlignet med andre cloud-platforme? Azure ligger i top på alle relevante parametre, og det kan vi fortælle om i timevis, hvis du er interesseret. Den korte version: Azure er en fantastisk og pålidelig platform – og den er 5 gange billigere end en af de helt store konkurrenter.

Læs casen

Vi er der altid. Også når du er flyttet i skyen

Lad os bare være ærlige: Når du er kommet i skyen, stopper udviklingen ikke. Der rejser sig hurtigt nye spørgsmål. Du ringer bare. Vi står altid klar til at hjælpe dig – lige præcis, når du har brug for det. Vores kodeord er service og vores løfte er nærvær i hverdagen.

Når du godt ved, du er den bedste til noget andet

Hos Progressive er vi meget bevidste om, hvad vi er gode til, og hvad vi er mindre gode til. Vi tror meget på, at du bør fokusere på din kerneforretning og for eksempel overlade IT-drift og din cloud-løsning til specialister, som har netop det som sit kerneområde. 

Har du det på samme måde? Så tager vi gerne ansvar for din IT-drift og din cloud-løsning, så du kan fokusere på din kerneforretning. Det er vi nemlig  i al beskedenhed nogle af Danmarks dygtigste til.

Cloud eller ej. Det handler om dig

Uanset hvem du er, starter vi en dialog ud fra det samme princip: Enhver virksomhed er som et blankt stykke papir. Når alt kommer til alt, er det underordnet, hvad vi har på hylderne. Det handler om, hvad du har brug for. Og det skal vi finde ud af i fællesskab ud fra dine mål og vores erfaring. Vi har ingen interesse i at etablere en cloud-løsning, du ikke har brug for, eller som ikke passer til dig. 

Nu har vi skrevet nok om skyen. Har du lyst til at mødes? Helt nede på jorden?

Tlf. +45 35 25 50 70
info@progressive.dk