Vi løfter din virksomhed op i skyen. På en måde, der giver mening for dig.

Er en cloud-løsning svaret på alle spørgsmål?

Cloud er et af de ord, der fylder mest i debatten om IT, og du kan nemt få indtrykket, at cloud er svaret på alle spørgsmål.

Det er bare ikke nødvendigvis rigtigt for alle. Og som med alle andre IT-overvejelser handler det i bund og grund ikke om de tekniske muligheder, der er tilgængelige, men om de konkrete behov, din konkrete virksomhed har. Det er her, vi gerne vil starte cloud-snakken med dig.

Managed Private Cloud - fuld kontrol

Et privat cloud-miljø er en cloud-løsning, hvor dine data – og kun dine data – hostes på et privat og lukket netværk. Serverne står enten i et datacenter, som din hosting- eller cloud-partner driver, eller også står de på din virksomheds egen adresse.

Fordelene ved private cloud er mange. Det er udelukkende dine data, der befinder sig på serverne, og du kan derfor fuldstændig selv bestemme konfigurationen af dem. Du ved, hvor dine data befinder sig – du kan bogstaveligt talt røre ved de fysiske servere – og sikkerhedsniveauet er derfor enormt højt. Du kan også skalere op og ned efter behov, for du har ikke andre, du skal dele pladsen med.

Med vores Managed Private Cloud skruer du en løsning sammen efter dit konkrete behov. Vi stiller lige præcis den mængde RAM, CPU og storage til rådighed, som du har brug for, og vores tekniske løsninger ligger på højeste hylde. Virtuelle servere produceres på højtydende enterprise IT-udstyr.

Dine data holdes hermetisk adskilt fra andre kunders data, og platformens sikkerhed og compliance i forhold til databeskyttelse og GDPR valideres og dokumenteres årligt gennem en ISAE 3000-erklæring.

Cloud

Managed Public Cloud - fleksibel og omkostningseffektiv

Fundamentet for en stabil, omkostningseffektiv og sikker cloud-drift.

Cloud-løsninger kan gøre underværker for en virksomhed, men et produktivt, rentabelt og sikkert setup kræver præcis styring. Og de rette værktøjer. 

Med Progressives Managed Public Cloud kan du skabe et solidt fundament, som du kan basere dit cloud-miljø på.

Modellen er udviklet gennem en årrække og baserer sig på erfaringer fra et utal af virksomheder på tværs af forskellige brancher, og den består af tre søjler med dedikerede services.

Søjlerne kan anvendes hver for sig eller kombineres for at opnå den fulde effekt – det konkrete behov afhænger af netop din virksomheds specifikke cloud-setup.  

 

CloudOps er skalérbarhed, overvågning og automatisering af dine cloud-ressourcer 

Servicen består af tre ydelser: 

 •  CloudOps-overvågning 
 •  Infrastructure as Code (IaC) 
 •  Landing Zone 

Læs mere om CloudOps

FinOps er styring, optimering og rightsizing af din cloud-løsning

Med FinOps fra Progressive får du: 

 •  Omkostningsstyring 
 •  Transparens og indsigt 
 •  Løbende rightsizing 
 •  Optimeret ressourceallokering med reservationer og savingplans 
 •  Budgetstyring 

Læs mere om FinOps

 

SecOps er identifikation og beskyttelse af sikkerhedstrusler mod din IT-platform

Med SecOps får du: 

 • Cloud Security Posture Management 
 • Cloud Workload Security 
 • Application Security Management

Læs mere om SecOps

 

Managed Hybrid Cloud - få alle fordelene

Du kan også vælge en hybrid cloud-løsning og få det bedste af begge verdener. 

Hybrid cloud giver mulighed for at placere nogle data i et public cloud-miljø, mens andre placeres i en private cloud-løsning. Det sikrer, at du kan opretholde en privat infrastruktur til følsomme data, mens du får fleksibilitetsfordelene fra public cloud. Samtidig holder du snor i økonomien, fordi du kun betaler for den ekstra kapacitet, når du udnytter den.

Desuden giver hybrid cloud mulighed for yderligere fleksibilitet i perioder med spidsbelastninger. Hvis der pludselig er brug for ekstra beregningsressourcer, kan hybrid-miljøet give mulighed for såkaldt cloud bursting, hvor databehandlingen og -opbevaringen strømmer fra det private til det offentlige cloud-miljø – i øvrigt helt umærkeligt for brugerne.

 

Cloud

Vælg den rette cloud løsning. I den rigtige rækkefølge

Ingen IT-miljøer er ens. Men der er en række forhold og udfordringer, som går på tværs af brancher. Og derfor ved vi, hvilke trin du skal igennem for at udnytte de forskellige cloud-løsninger bedst muligt.

Vi tror på, at det giver god mening at hive det hele ned i øjenhøjde og tage udgangspunkt i, hvad der er relevant for dig lige netop nu. Og dernæst kigge på, hvilken rækkefølge tingene skal tages i.

 

Sikkerhed er en selvfølge

Vores services er først og fremmest designet med sikkerhed for øje. Der er fuldstændig styr på overvågning og hvilke personer, der har adgang til dine data.

Vores datacentre er rent teknisk bygget efter alle kunstens regler med nødstrømsanlæg og redundant køleanlæg, der sikrer konstant temperatur og luftfugtighed. 

Cloud løsning

Læs casen

Når du godt ved, du er den bedste til noget andet

Hos Progressive er vi meget bevidste om, hvad vi er gode til, og hvad vi er mindre gode til. Vi tror meget på, at du bør fokusere på din kerneforretning og for eksempel overlade IT-drift og din cloud-løsning til specialister, som har netop det som sit kerneområde. 

Har du det på samme måde? Så tager vi gerne ansvar for din IT-drift og din cloud-løsning, så du kan fokusere på din kerneforretning. Det er vi nemlig  i al beskedenhed nogle af Danmarks dygtigste til.

Cloud-løsning eller ej. Det handler om dig

Uanset hvem du er, starter vi en dialog ud fra det samme princip: Enhver virksomhed er som et blankt stykke papir. Når alt kommer til alt, er det underordnet, hvad vi har på hylderne. Det handler om, hvad du har brug for. Og det skal vi finde ud af i fællesskab ud fra dine mål og vores erfaring. Vi har ingen interesse i at etablere en cloud-løsning, du ikke har brug for, eller som ikke passer til dig. 

Nu har vi skrevet nok om skyen. Har du lyst til at mødes? Helt nede på jorden?

Tlf. +45 35 25 50 70
info@progressive.dk