Vores Cloud Readiness Assessment klæder dig på til at vælge den rigtige cloud-løsning.

En cloud readiness assessment understøtter dit valg

IT-succes eller fiasko handler ofte om den rette strategi – eller mangel på samme. Med en Cloud Readiness Assessment fra Progressive får du et solidt beslutningsgrundlag, når du skal udvikle jeres fremtidige IT-strategi. Og du bliver klogere på, hvilken type cloud – og hvilken cloud-leverandør – du skal vælge for at få mest værdi. 

Forståelse giver forbedringer

Hvis Progressive – eller en anden samarbejdspartner – skal kunne hjælpe jer for alvor, kræver det dyb forståelse af jeres forretning. Er der eksempelvis perioder med mere datatrafik, skal I tage en ny applikation i brug, går I med planer om at udvide, og hvad har I allerede gjort jer af tanker om, hvad I vil opnå med en cloud-løsning?

Vores Cloud Readiness Assessment indebærer, at vi interviewer en række nøglepersoner i din virksomhed for at lære jer godt at kende. Processen indeholder følgende steps:

STEP 1

Indledende interviews

STEP 2

Analyse 1

STEP 3

Opfølgende interviews

STEP 4

Analyse 2

STEP 5

Afsluttende rapport

Overblik over systemlandskabet

Samtidig har vi brug for at få et overblik over dit nuværende systemlandskab, og vi kigger nærmere på:

  • Typer af applikationer
  • Antal servere
  • Netværk
  • Infrastruktur
  • Dataopbevaring
  • Sikkerhedskrav

Med Progressives Cloud Readiness Assessment kan du få svar på, hvad der skal til, for at du helt eller delvist kan komme i skyen på den mest optimale måde. Og et overblik over, hvilke trin virksomheden skal igennem for at udnytte cloud-teknologierne bedst muligt.

Private cloud, hybrid cloud eller on-premise?

Det rigtige værktøj afhænger af den konkrete opgave. Og om det rette valg for netop jer er private cloud, hybrid cloud eller en on-premise-løsning, handler blandt andet om jeres krav og forventninger.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i jeres nuværende IT-strategi og jeres mål for fremtiden. Og hvis I ikke har gjort jer de tanker endnu, hjælper vi gerne med at påbegynde og fuldføre processen i samarbejde med jer.

Detaljeret rapport
Til specialisterne og til ledelsen

Når vi sammen med jer har kigget under motorhjelmen i virksomheden og lavet vores assessment, udarbejder vi en rapport, der afdækker jeres nuværende situation og beskriver, hvordan jeres fremtidige systemlandskab kan se ud. Vores grundige Cloud Readiness Assessment gør det desuden muligt for os at identificere eventuelle udfordringer for jeres virksomhed ved at migrere til cloud.

Vi laver en separat oversigt til ledelsen med de vigtigste konklusioner, så både ledelsesgangen og maskinrummet taler samme sprog og kigger på det samme billede. Og så kommer vi med råd om, hvilken vej det er mest hensigtsmæssigt at gå, hvis I skal i skyen, Og i hvilken rækkefølge, I bør gøre tingene, så processen bliver så smidig og kosteffektiv som muligt.


Managed IT.
Skal vi tage os af hosting og jeres cloud?

Vi kender værdien af at kunne fokusere på de dele af forretningen, der skaber værdi. Så hvad med at lade os tage os af IT-driften?

I Progressive er vi eksperter i hosting og cloud, og derfor leverer vi både unmanaged, co-managed og fully managed infrastruktur. I tillæg kan vores Service Desk tilbyde direkte support alle døgnets timer, både telefonisk og via e-mail.

Managed multi-cloud.
Vi kan bevare overblikket for dig

Trenden peger imod, at fremtidens IT bliver “multi-cloud” – altså cloud-løsninger, hvor forskellige cloud-leverandører leverer delydelser inden for de områder, hvor de er specialister.

Men hvordan bevarer du overblikket over, hvilke leverandører af hvilke løsninger, du skal vælge? Og at de rent faktisk leverer den ydelse, der er optimal for dig?

I Progressive tilbyder vi managed multi-cloud, som betyder, at vi hjælper med at håndtere de mange udbydere. Vi rådgiver dig om den/de bedste løsning(er), og vi administrerer de forskellige facetter for dig. Vi tror på, at du på den måde får det bedste fra alle verdener – og samtidig slipper for at bekymre dig om, hvorvidt du har overblik over alle hjørnerne.

 

Nu har vi skrevet nok om skyen. Har du lyst til at mødes? Helt nede på jorden?

Tlf. +45 35 25 50 70
info@progressive.dk