Vi beskytter jer mod sikkerhedstrusler. Og træner jer I selvforsvar.

En IT-sikkerhedsløsning er forudsætningen for en god forretning

Virus, hackerangreb, phishing og malware – det er ikke IT-trusler, der mangler i hverdagen. Men hvordan kommer I derhen, hvor IT-sikkerhed ikke er noget, der truer hverken bundlinjen eller nattesøvnen? 

Vi hjælper jer gerne. Og vi har allieret os med nogle af de bedste udviklere af sikkerheds-software i verden. På den måde kan vi sikre dit IT-miljø, så du kan koncentrere dig om din forretning.

En ny virkelighed for IT-sikkerhed

En moderne arbejdsplads har typisk et IT-setup, der ligger meget langt fra den tid, hvor sikkerhedszonen kunne afgrænses til virksomheds interne netværk.

Den hybride arbejdsplads, hvor mange arbejder remote, har medført en ny virkelighed, hvor det er nødvendigt at beskytte brugerne, servere, laptops, computere og mobilenheder mod alt muligt – alle mulige steder.

Fejler den mission, kan det være kritisk.

IT sikkerhed

Progressive leverer den komplette beskyttelse af jeres IT-miljø, som er en nødvendighed i et trusselsbillede, der hele tiden bliver større.

IT-sikkerhedsradaren sikrer 360 grader

Med udgangspunkt i vores IT-sikkerhedsradar leverer vi en komplet beskyttelse af jeres IT-miljø. Det er nemlig afgørende, at den løsning, I vælger, er dækkende og sammenhængende.

En fragmenteret og ad hoc-baseret tilgang med forskellige løsninger fra forskellige leverandører åbner nemlig døren på klem for, at der kan opstå små, men farlige sprækker i skjoldet. Og det kan blive yderst kritisk for virksomheden.

 

Skræddersyede IT sikkerhedsløsninger

IT-sikkerhed er en proces snarere end et produkt – men når det er sagt, er vores digitale førstehjælpskasse pakket med en række sikkerhedsløsninger, som bliver skræddersyet til jer.

 

360 graders IT-analyse

En 360 graders IT-analyse tager udgangspunkt i jeres helt konkrete IT-situation. Gennem tæt sparring med jer belyser vi, hvor IT-sikkerheden kan forbedres, så den både understøtter forretningen og konstant er bedst muligt rustet til at møde de konstant stigende krav til IT-sikkerhed.

 

Vurdering af sikkerhedssituationen

I får en fuld analyse af sårbarheder i jeres netværk. Hvem kan angribe – og hvor og hvornår? Vi laver en udførlig Cyber Threat Assessment-rapport, der giver jer det fornødne overblik til at træffe beslutning om, hvilken sikkerhedsløsning der er den rette for netop jer.

 

Beskyttelse af virksomheden

Vi arbejder med den nyeste generation af sikkerhedsteknologi til at beskytte jer mod angreb. Vi sikrer, at jeres brugeres laptops, PC’er og mobile enheder med anti-malware, og servere og netværksudstyr bliver beskyttet med markedsledende software.

 

Læg ansvaret over til os

Du kan outsource hele eller dele af driften af IT-sikkerheden til os – både en on-premise-løsning og en løsning, hvor I benytter jer af vores eget datacenter. Det giver jer frihed til at koncentrere jer om jeres kerneforretning fremfor at skulle løse komplekse IT-sikkerhedsspørgsmål. Vores tekniske konsulenter sikrer daglig drift med høj oppetid og løbende konfiguration og vedligeholdelse af alle systemer, ligesom du altid kan få løbende rådgivning.

 

IT-sikkerhed skal trænes

Når det kommer til IT-sikkerhed, gør hardware og software det ikke alene. Brugernes adfærd er en helt afgørende faktor, og derfor er det et – ofte overset – område, der skal prioriteres.

I Progressive har vi nogle af landets skarpeste hjerner siddende, og udover at være faglige elitetropper er de også gode til at lære fra sig. Derfor hjælper vi hellere end gerne med awareness-træning og giver input til jeres generelle IT-sikkerhedspolitik.

 

IT sikkerhedsløsning

"Vi havde fuld fokus på at efterleve compliancekravene i GDPR, og vi havde behov for en IT-partner, som kunne simplificere vores infrastruktur endnu mere og samtidig tilbyde højere sikkerhed omkring serverne."

CIO, Implement Counsulting Group

Baseline Security dækker din virksomheds grundlæggende IT-sikkerhedsbehov. Og lidt til.

Microsoft 365 indeholder en række sikkerhedsprodukter og -services. Vi har pakket dem i tre forskellige pakker til dig.

Baseline Security Business, Baseline Standard og Baseline Plus. Tre sikkerhedspakker, der afdækker forskellige virksomheder med forskellige sikkerhedsbehov.

Hvilken pakke, du bør vælge, afhænger af de konkrete behov i netop din virksomhed. Men der er også nogle systemmæssige krav, der skal være opfyldt. Således er det en forudsætning for, at du kan får Baseline Security Plus, at du har Microsoft 365 E3 eller E5 – men ellers kan du vælge den pakke, du ønsker.

 

I Progressive ved vi, hvor mange varianter virkeligheden kommer i. Derfor er de tre pakker sammensat, så de dækker på en måde, der svarer til virksomhedernes reelle behov. Alt sammen bygget på det samme solide fundament.

 

Se de 3 pakker her

 

Det får du med Baseline Security

  • Grundlæggende konfiguration og sikkerhedsmodning på tværs af produkter og platforme, der sikrer, at alle elementer lever op til Progressives Baseline Security.
  • Løbende strømlining af Baseline Security baseret på ændringer i Microsoft 365-services og trusselsbilledet for at sikre bedst mulig beskyttelse for din virksomhed.
  • Løbende ajourføring af Baseline Security op mod kendte rammeværktøjer og benchmarks, der sikrer, at din virksomhed ikke blot lever op til, men også bibeholder det ønskede sikkerhedsniveau.
  • Månedlig rapportering med henblik på compliance med den etablerede baseline, og fast månedlig pris pr. bruger.

Har du lyst til at høre, hvordan vi sikrer din forretning? Vi er der altid. 

René Gundersen
Business Manager - Security
Tlf.+45 3547 5180
rgu@progressive.dk